Over Buurtcentrum De Mussen

Buurtcentrum De Mussen

De Mussen is het oudste Buurtcentrum van Nederland en bevindt zich in het hart van de Schilderswijk in Den Haag. Wekelijks wordt De Mussen bezocht door ruim 2000 buurtbewoners van alle leeftijden en verschillende etnische achtergronden. De Mussen biedt kinderen, jongeren en hun ouders in de wijk kansen op ontwikkeling. Dit doen wij door activiteiten te ontwikkelen en aan te bieden op het gebied van Participatie, Kunst & Cultuur, Gezondheid & Bewegen en Natuur & Techniek. De Mussen is een inspirerende plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, hun talenten kunnen ontwikkelen en hun dromen waar kunnen maken. Bij De Mussen hanteren we een integrale werkwijze en gaan we uit van de kracht van bewoners.

De Mussen is een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Het team van De Mussen bestaat uit 25 professionals en 10 collega’s via de Haagse STiP regeling. Daarnaast werken er bij De Mussen 140 vrijwilligers en tientallen stagiaires.

Kinderopvang bij De Mussen

De Kinderopvang bij De Mussen bestaat uit de Voorschool en de BSO. De BSO in De Mussen werkt nauw samen met het kinderwerk bij De Mussen. Bij de afdeling Kinderopvang zijn 8 medewerkers werkzaam. Onze BSO bestaat momenteel uit 2 groepen voor in totaal max. 22 kinderen.

 

Contact Info

Websitehttp://www.demussen.nl

Vacatures bij Buurtcentrum De Mussen

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.