Over BSO Sterrenbos

Werken bij BSO Sterrenbos is elke dag een feestje!

Bij onze kleinschalige organisatie leren onze pedagogisch medewerkers met veel passie en voldoening de kinderen om de beste versie van zichzelf te worden. De kinderen zijn zelf al rijk en competent en wij helpen hen verder te ontwikkelen.

Dit doen de pedagogisch medewerkers met veel plezier bij onze locaties: binnen, waar kinderen in allerlei ruimtes op ontdekkingsreis kunnen gaan, en buiten, in onze uitdagende buitenruimtes of omgeving. Buitenspelen doen we elke dag en plezier maken staat voorop! We maken verhalen, fantaseren en gaan op avontuur met de kinderen!

Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers vinden wij het belangrijk dat zij hun talenten kunnen inzetten. Bij BSO Sterrenbos mag je zijn wie je bent. Artistiek, creatief, een muzikale noot, sportief, rustig of stoer en ga zo maar door. BSO Sterrenbos is een warm en gezellige organisatie en bij alle locaties is een persoonlijke en huiselijke sfeer voelbaar. De medewerkers ervaren Sterrenbos als een hecht team.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf op alle locaties en zijn stagiaires van verschillende opleidingen van harte welkom bij ons.

Contact Info

Websitehttp://www.bsosterrenbos.nl

Vacatures bij BSO Sterrenbos

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.