BSO SAAM

  • Buiten & Bewegen Sport & Spel Ontmoeten & Ontspanning
  • Veldhoven

Over BSO SAAM

Ervaren, innovatief en flexibel met een groot hart voor kinderen. Dat zijn wij!

BSO SAAM biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op een unieke locatie in het centrum van Zeelst aan de Sportlaan 3 in Veldhoven. Voetbalvereniging UNA heeft haar deuren gastvrij geopend voor de samenwerking met BSO SAAM. De locatie nodigt kinderen uit om buiten te bewegen door middel van sport en spel waarbij ontmoeting en ontspanning centraal staan. Maar binnen even een boek lezen of een tekening maken kan natuurlijk ook!

 

BSO SAAM is een kleinschalige organisatie, met veel oog en persoonlijke aandacht voor kinderen en hun ouders/verzorgers. We hebben een informele cultuur en maken altijd tijd voor een goed gesprek. Onze flexibele grondhouding maakt dat we altijd denken in oplossingen en ondersteunend en indien mogelijk positief reageren op vragen die aan ons gesteld worden. En als het kan is ons antwoord altijd JA!

We hopen je snel te ontmoeten.

Contact Info

Websitehttps://bso-saam.nl

Extra info

BSO SAAMNaast de opleiding tot Pedagogisch medewerker kun je bij ons ook aan de slag met veel andere opleidingen. Doe de diploma check hier: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang Extra informatie • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang; Het salaris voor de pedagogische medewerk(st)er is per 1 april 2023 minimaal € 2.385,- en maximaal € 3.192,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Vragen? De beller is sneller: 06 53 62 76 45 Stuur een sollicitatiebrief en of jouw CV naar info@bso-saam.nl www.bsosaam.nl of volg ons op Instagram.

Vacatures bij BSO SAAM

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.