Over Bixo Kinderopvang

Bixo is een vernieuwende kinderopvangorganisatie, die verder willen gaan in service, ruimte, flexibiliteit en activiteiten voor de kinderen en ouders. En dat kan natuurlijk alleen door te werken met enthousiaste medewerkers die kinderen een geweldige tijd willen bieden.

Vind jij persoonlijk contact en korte lijnen in het werk wat jij doet belangrijk? Word jij enthousiast wanneer jij mag werken vanuit jouw eigen talent? En houd je van een uitdaging?

Bij Bixo staat persoonlijk contact centraal, door te werken met één vestigingsmanager per locatie die jou als collega maar ook de kinderen en ouders goed kent. Bij Bixo willen we dat jij werkt vanuit jouw eigen talenten; of je nu een sportfanaat, baktalent of creatieve duizendpoot bent. En bij Bixo vind jij veel ruimte voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden wanneer jij van een uitdaging houdt.

Bixo is een kinderopvangorganisatie die peuter- en buitenschoolse opvang aanbiedt aan kinderen van 2 tot 12 jaar. Met locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Contact Info

Websitehttps://werkenbij.bixo.nl/

Vacatures bij Bixo Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.