Over Allerleefste Kinderopvang

HET IDEE
Allerleefste Kinderopvang is een kleinschalige kinderopvang op een prachtige, sfeervolle en vooral ruime locatie in Buchten, waar je kunt ‘zijn wie je bent’ en waar de tijd en de ruimte is om plezier te maken.

Wij zijn begonnen als een kleinschalige, flexibele kinderopvang voor kinderen van 8 weken t/m 4 jaar, doordat wij steeds meer vraag kregen van ouders over de behoefte van een buitenschoolse opvang, zijn wij ook begonnen met een kleinschalige combinatie groep zodat wij onze visie kunnen blijven waarborgen, wat inhoudt dat we:
• Kleinschalig zijn en blijven.
• Vertrouwd zijn omdat de houder zelf op de groep staat.
• Betrokken zijn en blijven naar ouders en kinderen toe.
• meedenken en meehelpen met de ouders in verschillende situaties.
• Altijd aanspreekbaar zijn voor de ouders.
• flexibel zijn.

Wij hebben 2 verticale groepen met maximaal 16 kinderen per dag en een BSO groep met maximaal 10 kinderen: wij hebben een verticale groep in de leeftijd van 8 weken t/m 4 jaar, een een verticale combinatie groep voor kinderen in de leeftijd van 8 weken t/m 12 jaar, een BSO groep voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en nog een BSO binnen de school “Het Avontuur” te Buchten. Een verticale groep die aanvoelt als een groot gezin die door de grote ruimte aanvoelt als een huiskamer.

Een verticale groep biedt veel voordelen. Zo komen kinderen in contact met verschillende leeftijden, wat positieve invloed heeft op hun sociale ontwikkeling. Door klein te zijn maar groot te denken kunnen we de kinderen veiligheid, vertrouwen, liefde, warmte, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid bieden.

Allerleefste Kinderopvang staat voor knusheid, gezelligheid, geborgenheid en een open communicatie met de ouders, zodat wij de ouders/verzorgers optimaal kunnen helpen en begeleiden bij verschillende situaties, denk hierbij aan taal, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind en/of de ouders/verzorgers, en natuurlijk ook andersom.

Ouders kunnen ons ook helpen. Onze kinderopvang voelt aan als een grote familie.

Graag willen wij een positieve invulling geven aan het werken en verzorgen van kinderen. Niets is fijner en leuker dan kinderen te zien ontwikkelen, groeien, en ze te motiveren. Door ze in hun eigen waarde te laten en ze positief te begeleiden en te stimuleren tot kleine, grote mensjes.

In het leven draait alles om liefde, vertrouwen respect en waardering. Wij vinden dit ook heel belangrijk, zeker in de kinderopvang. Liefde geven is liefde, vertrouwen, respect en waardering ontvangen. Dat is wat je voorwaardelijk krijgt van kinderen. Dit kan in de vorm van een kleine knuffel of een glimlach van oor tot oor. Een kind komt bij een kinderopvang, weg uit zijn vertrouwde omgeving, dan wil je
als ouder/verzorger dat je kind zich daar vertrouwd voelt en dezelfde liefde, vertrouwen, respect en waardering krijgt als thuis.

Contact Info

Websitehttp://www.allerleefste.nl

Vacatures bij Allerleefste Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.