Over Akros Amsterdam

Akros Amsterdam biedt pedagogische opvang voor kinderen van 0-12 jaar en participatie- en taalprogramma’s voor volwassenen waarbinnen ‘eigenheid’ voorop staat. Wij creëren plekken in de buurt waar alle kinderen en volwassenen zich welkom voelen. Daar zien wij de verschillen tussen mensen als een kracht en geloven we dat ontwikkeling van binnenuit begint. Bij Akros kunnen kinderen en volwassenen in een veilige en gezonde omgeving nieuwsgierig zijn, ontdekken hoe zij in het leven staan en leren op zichzelf te vertrouwen.

Wil jij als pedagogisch medewerker in Amsterdam werken? Wij hebben momenteel meerdere kinderopvang vacatures in Amsterdam openstaan. Voor verschillende opvanglocaties zoeken wij gespecialiseerde pedagogisch medewerkers. Als pedagogisch medewerker begeleid je meerdere kinderen op een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang (BSO) of een voorschool of een combinatie hiervan. Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende opvangtypes en de bijbehorende functieomschrijving. Voldoe je aan de eisen en lijkt het jou een mooie uitdaging om als pedagogisch medewerker in Amsterdam aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

Extra info

Akros AmsterdamAkros biedt pedagogische opvang voor kinderen van 0-12 jaar en participatie- en taalprogramma’s voor volwassenen waarbinnen ‘eigenheid’ voorop staat. Wij creëren plekken in de buurt waar alle kinderen en volwassenen zich welkom voelen. Daar zien wij de verschillen tussen mensen als een kracht en geloven we dat ontwikkeling van binnenuit begint. Bij Akros kunnen kinderen en volwassenen in een veilige en gezonde omgeving nieuwsgierig zijn, ontdekken hoe zij in het leven staan en leren op zichzelf te vertrouwen.
LocatiesWe hebben meerdere kinderopvang locaties in Amsterdam-West; Voorschool, Kinderdagverblijf, Buitenschoolse Opvang, Tussenschoolse Opvang, Naschoolse Opvang en Kindcentra.

Vacatures bij Akros Amsterdam

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.