Ondersteuning
Voor werkzoekende

Voor werkzoekende

De vacaturebank voor de kinderopvang bestaat sinds 2009 en richt zich volledig op de branches Kinderopvang, Gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. 

Werkzoekenden (en werkgevers) maken gewoon gratis gebruik van de mogelijkheden van de website. Zoals voor het plaatsen van een CV , solliciteren of een mail alert in te stellen.

Voor werkzoekende:

  • Instellen van email alerts voor nieuwe vacatures;
  • Plaatsen van meerdere sollicitatiebrieven;
  • Plaatsen van digitale CV;
  • CV meesturen met sollicitatie
  • CV beschikbaar stellen voor werkgevers (laat u gevonden worden!)

Voor werkzoekende :

  1. Registreer uw account;
  2. Selecteer uw rol als werkzoekende;
  3. Selecteer uw gratis werkzoekende pakket (Werkzoekende Dashboard – keuze Pakketten)

Daarna heeft u mogelijkheden om o.a. :

  1. Email alert voor nieuwe vacatures
  2. Solliciteren op de gewenste functie

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Email alert

De nieuwste vacatures als pedagogisch medewerker kinderopvang of één van de andere functies voortaan in uw mail ? Registreer nu uw account, maak een Job-alert, selecteer de gewenste functie en gemeente(s) en u ontvangt de nieuwste vacatures in uw mail.  

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !