Ondersteuning
Voor werkgever

Voor werkgever

De vacaturebank bestaat sinds 2009 en richt zich op werken bij de Kinderopvang, Gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en primair onderwijs. Kortom : werken bij/met de "opvang van kinderen". En sinds 2009 gewoon volledig gratis.

VacatureKinderopvang.nl is stevig verankerd op de Social Media. Op bijvoorbeeld Facebook is de pagina met een bereik van meer dan 16.000 likes de grootste in de kinderopvangbranche. Ook worden de vacatures via o.a. Twitter en Linkedin onder de aandacht gebracht van vele werkzoekenden.  Het plaatsen van een vacature levert dus gelijk een groot bereik aan potentiële medewerkers.

Of u als werkgever nu 1, 10 of 100 vacatures wenst te plaatsen, de plaatsing is volledig gratis en zonder beperkingen. 

Voor werkgevers:

 • Minimaal 1 tot maximaal 10 bedrijfs-/locatieprofielen  via 1 account, ieder met eigen omschrijving, logo, contact mail/telefoon en website-url, kortom ideale mogelijkheid om uw bedrijf te profileren;
 • Keuze uit bijna 6.000 plaatsen in Nederland (en Nederlandse Antillen);
 • Bij uw vacature meerdere plaatsen selecteren;
 • Onbeperkt en gratis vacatures plaatsen;
 • Directe link naar uw eigen sollicitatie formulier mogelijk bij vacatureplaatsing;
 • Aandacht voor uw vacature op o.a. Social Media als Facebook, Twitter, Google+, LinekdinTumblr en Werkeninkinderopvang.nl ;

Starten met plaatsen van uw vacatures :

 1. Ga naar de registratiepagina en vul de gevraagde gegevens in ( met * is verplicht) en verstuur aanvraag;
 2. Log in op de website;
 3. Kies uw rol als "werkgever", u ontvangt het Standaard Werkgevers Pakket ( gewoon gratis !!) ;
 4. Richt uw profiel in (minimaal 1 bedrijf toevoegen);
 5. Begin met plaatsen van vacatures.

Nadat de vacature op onze website staat , zorgen wij dat deze verspreid wordt op o.a. Facebook, Twitter, Tumblr en Google+.

 

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !