Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

 

Kom werken als pedagogisch medewerker

Spelen, leren, groeien: in die drie termen denk jij in je omgang met kinderen. Daarmee ben je uit het perfecte hout gesneden voor een baan op het kinderdagverblijf (kdv) Tinkelbel in Woerden. Dat komt goed uit: hier is nu een werkplek vrij. Ontdek meer over de functie. 
 

Kijk mee op je werkdag

Je start je dag met een rondje in de groep. Staan de fruithapjes klaar, zijn er genoeg schone luiers en is alles netjes? Dan open je de deuren voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar. Jij bent graag up-to-date en checkt van tevoren bij de ouders hoe het met de kinderen gaat. Daarna is het eerst tijd voor eten. Je verzorgt de fruithapjes en geeft de baby’s hun flesjes. Vervolgens zingen jullie met z’n allen liedjes in de kring. Met de grote kinderen ga je naar buiten. Rond lunchtijd worden de volgende hapjes klaargemaakt. Daarna stop je de kleintjes in bed voor hun dutje. Je schrijft een dagverslag en stuurt je foto’s van die dag naar de ouders. Aan het einde van de dag gaan de kinderen moe maar voldaan weer terug naar huis. ​

 

Dit heb jij in je mars

Je schakelt makkelijk tussen taken en gebeurtenissen. Je biedt rust en regelmaat en staat paraat voor alle vragen en verhalen van ouders. Daarnaast heb je een mbo- of hbo-diploma nodig, in de richting van pedagogiek of onderwijs. Je bent 26 uur per week beschikbaar. Werken in de schoolvakanties vind je geen probleem.

 

Dit krijg je ervoor terug:

  • Persoonlijke groei, onder andere via Het Leerplein.
  • Een jaarcontract voor 26 uur; daarna is een vast contract mogelijk.
  • Salaris in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-) bruto per maand (op basis van 36 uur).
  • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 4%.
  • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur.
  • Een mobiliteitsregeling; kies voor een reiskostenvergoeding of fietsplan.
  • Veel extra’s, zoals teamuitjes en een bijdrage aan je sportabonnement.
  • Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk ze hier.
     

Wij zijn Kind&co ludens

Je werkt met kinderen omdat je iets wil betekenen voor de volgende generatie. Bij Kind&co ludens doe je dat op jouw manier. Wij bieden de basis, jij ziet wat goed is voor het kind. Dat zit in de kleine dingen; de spelletjes die je bedenkt, de materialen die je kiest en de zorg die je geeft. Omdat we een van de grootste organisaties zijn van Nederland, heb je de ruimte om eigen keuzes te maken. Ook werk je altijd op een locatie waar jij je thuis voelt. Zo haal je meer plezier uit je werk en maken we samen de toekomst mooier. 

In het hart van Nederland werken wij als maatschappelijke kinderopvang aan een duurzame samenleving, waarin alle kinderen de kans krijgen om spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en de wereld te ontdekken. Werk je bij ons, dan draag je hieraan dagelijks bij, samen met 3000 collega’s.
 

Solliciteer op deze baan

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Neem voor vragen over de vacature contact op met onze recruiter  Danique de Roo via 0683127102. Danique vertelt je graag meer over de functie.

Om te solliciteren ga naar deze webpagina kindencoludens.career.emply.com.