Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

Teamwork makes the dream work!
Voor ons team zijn wij op zoek naar een uniek duo dat samen de schouders zet onder het creëren van een veilige, inspirerende en liefdevolle omgeving voor kinderen. 
Wij zoeken twee professionals die perfect op elkaar zijn ingespeeld, een sterk samenwerkend team vormen en elkaar aanvullen in talenten en vaardigheden. 

Jullie wisselen soepel taken af, of het nu gaat om de dagelijkse verzorging, het voorbereiden van educatieve activiteiten of het contact met ouders. Jullie sterke communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jullie altijd in lijn zijn met elkaar en een voorbeeld zijn voor de kinderen.

Ben jij, of ken jij, het dreamteam duo dat wij zoeken? Lees dan snel verder:

Waar kom je te werken?
Kinderdagverblijf Rijnvliet is een moderne kinderopvang die vrij recent haar deuren heeft geopend en is gevestigd in een mooie, groene omgeving. Ons kinderdagverblijf heeft twee baby-dreumesgroepen en twee peutergroepen, waarin kinderen van 0 tot 4 jaar met liefde en zorg worden opgevangen. De groepsruimtes zijn ruim, licht en mooi ingericht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. We beschikken over een ruime buitenspeeltuin en een binnenspeelzaal waar kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken.
 

Dit hebben jullie in je mars:
Jullie zijn een duo dat soepel samenwerkt, elkaar goed aanvoelt en perfect op elkaar is ingespeeld. Samen gaan jullie aan de slag in een gezellige en professionele werkomgeving waar jullie zorgen voor een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving waarin kinderen zich thuis voelen. Samen met je favoriete collega maken jullie het verschil. Jullie delen niet alleen werk, maar ook successen, uitdagingen en bijzondere momenten in de groei van de kinderen.

Wat jullie nodig hebben is een relevant diploma in de kinderopvang (mbo- of hbo-niveau), beheersing van de Nederlandse taal (3F-niveau), een babycertificaat, en natuurlijk de passie om kinderen een liefdevolle start te geven.

Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang.

Dit krijg je er voor terug:

  • Persoonlijke groei, onder andere via Het Leerplein.
  • De mogelijkheid om samen met je favoriete collega of vriend(in) te werken.
  • Een kans om als duo het verschil te maken voor de kinderen en hun ouders.
  • Een jaarcontract voor 26 of 35 uur; daarna is een vast contract mogelijk.
  • Salaris in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-) (o.b.v. 36 uur) euro bruto per maand.
  • Een mobiliteitsregeling; kies voor een reiskostenvergoeding of fietsplan.
  • Veel extra’s, zoals teamuitjes, een bijdrage aan je sportabonnement en een eindejaarsuitkering van 4%.

Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk ze hier.
 

Hoe nu verder?
Solliciteer als duo! Wij vinden het belangrijk dat jullie goed kunnen samenwerken. Daarom nodigen we jullie samen uit voor een gesprek. We letten daarbij op jullie communicatie, dynamiek en hoe jullie elkaar aanvullen in verschillende situaties. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met onze recruiter Samantha de Gruiter via: 06-51 17 54 33. 

Om te solliciteren ga naar deze webpagina kindencoludens.career.emply.com.