Stichting Kinderopvang de Kattekop

  • Kwalitatief hoogstaande kinderopvang
  • Leiden

Over Stichting Kinderopvang de Kattekop

Op Kinderdagverblijf de Kattekop bieden we opvang aan kinde­ren in de leeftijd van 0-4 jaar van ouders die werken bij of studeren aan de Universiteit Leiden. In ons ruime en lichte gebouw aan de Wassenaarseweg in Leiden zijn twee babygroepen en twee peutergroepen waar je samen met de kinderen een fantastische tijd kan beleven.
Spreekt dit je aan: Werken op een kleinschalig KDV, een hecht en betrokken team, vier dagen een Huishoudelijk Medewerker aanwezig en het management werkt op locatie. Aangezien we maar 1 locatie hebben, werk je altijd op dezelfde plek, hierdoor is de band met de ouders, kinderen en collega’s erg hecht en dat maakt ons ook uniek.
Je gaat werken voor een Stichting waarbij we niet gaan voor de winst, maar voor kwaliteit. Er worden dus veel investeringen worden gedaan in het personeel, de materialen en de werkomstandigheden, dat klinkt toch goed?

Ons pand is ontwikkeld en gebouwd voor kinderopvang. In ons ruime en lichte gebouw zijn 2 babygroepen en 2 peutergroepen. We hebben airco’s op de groepen, dus het binnenklimaat is ook in de zomer goed op orde. Onze buitenruimtes grenzen aan de groepen en voor baby’s en peuters is een apart speelplein. Medewerkers van de Kattekop blijven lang in dienst en dat is niet zonder reden. Bij ons is het leuk en prettig om te werken en hebben we oog voor jouw werkplezier!

Contact Info

Websitehttps://www.dekattekop.nl

Vacatures bij Stichting Kinderopvang de Kattekop

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.