Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

Maak van sport en bewegen jouw werk! ⚽
Ben jij sportief, energiek en dol op het inspireren van kinderen? Kom ons team versterken en zorg ervoor dat kinderen na schooltijd volop genieten van sport- en spelactiviteiten. Bij ons krijg je de vrijheid om jouw sportieve ideeën in de praktijk te brengen en nieuwe activiteiten te ontwikkelen. We zoeken een enthousiaste collega voor maandag, dinsdag en donderdag, tijdens de schoolvakanties kan je de hele dag sportief aan de slag.

Wat maakt onze locaties sportief en uniek? 
Onze locaties zijn echte sportparadijzen met veelzijdige buitenterreinen waar kinderen zich kunnen uitleven met sporten zoals voetbal, basketbal en tennis. Bovendien zijn we omringd door geweldige buitenspeelplekken waar we regelmatig gebruik van maken voor uitdagende sportactiviteiten. Regent het? Geen probleem! Binnen organiseren we sportieve spelletjes of gaan we creatief aan de slag. Zo blijven we actief en zorgen we altijd voor een levendige, huiselijke sfeer waarin kinderen zich helemaal thuis voelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Sportieve passie: Sport is jouw tweede natuur, en je weet deze passie moeiteloos over te brengen op kinderen.
  • Energiek en pedagogisch sterk: Je combineert je energieke persoonlijkheid met een diepgaande kennis van kinderontwikkeling om kinderen te motiveren en te begeleiden.
  • Communicatief en betrokken: Je bent een kei in het opbouwen van een vertrouwensband met zowel kinderen als ouders, en je hecht veel waarde aan duidelijke communicatie.
  • Relevant diploma: check hier of jouw diploma in aanmerking komt voor de kinderopvang.

 

Wat krijg je van ons?

  • Een aantrekkelijk salaris van schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-)
  • Toegang tot sportieve teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes
  • Een bijdrage aan je sportabonnement om zelf ook fit te blijven
  • Eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding
  • Een aanbrengbonus van €350,- netto voor het aandragen van een nieuwe sportieve collega
  • Een voordelig fietsplan om sportief naar je werk te komen

Laat ons jouw talent zien
Zie jij jezelf al helemaal in deze sportieve rol? Klik dan snel op de sollicitatiebutton en laat van je horen. We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter, Redouan El Boustati via 0622416211. We kijken ernaar uit om jouw sportieve talenten te leren kennen!

Om te solliciteren ga naar deze webpagina kindencoludens.career.emply.com.