Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

 

Wat ga je doen?
Als sportmedewerker organiseer je dagelijks sportieve activiteiten voor kinderen. Je zorgt voor een uitdagend en plezierig programma dat aansluit op hun motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. Jij stimuleert hen om hun talenten te ontdekken en biedt ondersteuning waar nodig. Je zorgt ervoor dat iedere dag weer een leuke, leerzame ervaring is voor de kinderen.

Wat bieden wij jou?
Een toffe, inspirerende en sportieve werkomgeving bij ons in het sportcluster! Je komt in een sportief, jong, creatief team terecht van 7 sport locaties. Binnen deze teams heerst een toegankelijke en fijne werksfeer, waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng.

Verder bieden wij:

  • een goed salaris van schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-)
  • sportieve teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
  • een bijdrage aan je sport abonnement;
  • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
  • een aanbrengbonus van €350,- netto als je een nieuwe collega introduceert. 
  • een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen.

Nieuwsgierig naar onze overige arbeidsvoorwaarden, bekijk dan deze pagina.

 

Wat vragen wij van jou?
Een motiverende, sportieve en inspirerende houding. Jij krijgt energie van het lesgeven aan een groep kinderen van (leeftijd kinderen), waarbij creativiteit en samenwerking voorop staan. In jouw functie als pedagogisch medewerker weet je goed overzicht te houden, structuur te brengen en kun je snel schakelen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een open houding die helder en duidelijk communiceert.  

Verder vragen wij:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Ook studies als theater, kunst, dans of bepaalde sporten kwalificeren voor het werken op de BSO. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
  • dat jij voor deze rol 15 uur beschikbaar bent op maandag, dinsdag en donderdag van 13:30 tot 18:30 uur ( of combinatie met woe of vrijdag). Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens de vakanties. 

 

Over Kind & Co Ludens
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij diverse vormen van kinderopvang aan. Wij werken nauw samen met ouders, scholen en andere betrokkenen om kinderen op een speelse manier hun talenten te laten ontdekken. Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk werken wij aan een duurzame samenleving, waarbij kinderen centraal staan.

 

Interesse? 
Ben jij enthousiast geworden en zie je jezelf in deze rol? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Redouan El Boustati via 0622416211.

Om te solliciteren ga naar deze webpagina kindencoludens.career.emply.com.