Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

 

 Kom werken als sportmedewerker

Combineer sport en met kinderen werken

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom wil jij de kinderen zo vroeg mogelijk in hun ontwikkeling enthousiast maken voor sport. Als echte actieveling weet jij als geen ander hoe leuk bewegen is. Breng deze kwaliteiten in de praktijk op buitenschoolse opvang (BSO) Oud Zandbergen in Zeist. Daar zoeken we nog een sportmedewerker. 
 

Kijk mee op je werkdag

Na een lange schooldag op de bank ploffen is er niet bij. Daarom houd je bij ontvangst de energie van de kinderen meteen vast met een leuk actief spel. Nu de kinderen weer ‘aan’ staan heb jij alweer een volgende activiteit op het menu: laagdrempelige atletiekoefeningen. Dankzij jou en je collega’s gaan de kinderen iedere middag weer moe maar voldaan naar huis. 
 
 

Dit neem je mee

Je bent fan van alles wat met sport te maken heeft en straalt dat ook uit naar je omgeving: wie jou ziet rennen, doet ook mee. Dit combineer je graag met een interesse voor de ontwikkeling van kinderen. Hiervoor heb je dan ook een relevante opleiding afgerond en een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F. Ook ben je van nature sociaal; je bouwt als vanzelf een band op met de kinderen én hun ouders. Je kunt 16 uur per week werken, verspreid over maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 18.30 uur.

 

Dit krijg je ervoor terug:

  • Persoonlijke groei, onder andere via Het Leerplein.
  • Een jaarcontract voor [aantal] uur; daarna is een vast contract mogelijk.
  • Salaris in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-) bruto per maand (op basis van 36 uur).
  • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 4%.
  • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur.
  • Een mobiliteitsregeling; kies voor een reiskostenvergoeding of fietsplan.
  • Veel extra’s, zoals teamuitjes en een bijdrage aan je sportabonnement.
  • Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk ze hier
     

Wij zijn Kind&co ludens

Je werkt met kinderen omdat je iets wil betekenen voor de volgende generatie. Bij Kind&co ludens doe je dat op jouw manier. Wij bieden de basis, jij ziet wat goed is voor het kind. Dat zit in de kleine dingen; de spelletjes die je bedenkt, de materialen die je kiest en de zorg die je geeft. Omdat we een van de grootste organisaties zijn van Nederland, heb je de ruimte om eigen keuzes te maken. Ook werk je altijd op een locatie waar jij je thuis voelt. Zo haal je meer plezier uit je werk en maken we samen de toekomst mooier. 

In het hart van Nederland werken wij als maatschappelijke kinderopvang aan een duurzame samenleving, waarin alle kinderen de kans krijgen om spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en de wereld te ontdekken. Werk je bij ons, dan draag je hieraan dagelijks bij, samen met 3000 collega’s.
 

Solliciteer op deze baan

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Neem voor vragen over de vacature contact op met onze recruiter  Myrthe Panagiotakopoulos via 0626567683. [Voornaam recruiter] vertelt je graag meer over de functie.

Om te solliciteren ga naar deze webpagina kindencoludens.career.emply.com.