Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Voor 3 prachtige meisjes zoeken wij een hele lieve nanny
Vacature Informatie
Voor 3 prachtige meisjes zoeken wij een hele lieve nanny Super Top
Allermooist Nanny & Gastouderbureau Zoetermeer (Zoetermeer), Zuid-Holland, Nederland 345 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € NVT - NVT Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 14-07-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 14-07-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 13-08-2017
Allermooist Nanny & Gastouderbureau http://www.aller-mooist.nl/ Zoetermeer (Zoetermeer), Zuid-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Wij zoeken een nanny voor een heel leuk, harmonieus gezin uit Zoetermeer met 3 prachtige meisjes en waar het 4e kindje op komst is.

Het gezin is op zoek naar een nanny die met veel liefde voor hun dochters wil zorgen. Het is voor 12,5 uur per week met uitzicht op uitbreiding. Het gaat om de dinsdag van 13.00 tot 18.00, donderdag van 8.00 tot 12.00 met eventuele uitbreiding naar 15.00 en in de oneven weken de vrijdag van 8.00 tot 15.00. De startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.

Het gezin bestaat uit 3 meisjes. De oudste is 4 jaar oud, de middelste is 2 jaar oud en de jongste is net een jaar geworden. Met trots verwacht het gezin hun vierde kindje. Het is dus een leuk, druk en gezellig gezin.

Wat verwacht het gezin van jou?

Het gezin verwacht van jou dat je ervaring hebt in de kinderopvang, als gastouder of als nanny. Daarnaast is het belangrijk dat je bekend bent met natuurlijk ouderschap, regelmaat kunt bieden in eten en slapen (vooral voor de jongste) en lekker veel met de kinderen naar buiten gaat. Je hoeft de oudste niet naar school te brengen of te halen. De ouders zorgen hier zelf voor. Het gezin heeft een hond, dus het is belangrijk dat je geen allergie hebt voor honden en ook niet bang bent voor honden.

Wat zijn de verdiensten?

Het uurtarief ligt rond de € 12,00 - € 13,00. Dit gaat in overleg met jou. Bij het bepalen van het uurtarief wordt gekeken naar het aantal kinderen waar je voor gaat zorgen, jouw leeftijd en jouw werkervaring.

Werken voor Allermooist.

Allermooist is een organisatie die het belang van de kinderen vooropstelt. Kinderopvang aan huis is naar ons idee de beste keuze wat betreft kinderopvang. Wij vinden het dus van groot belang dat de nanny’s zorg dragen voor de kinderen en alle liefde en aandacht geven die de kinderen verdienen. Daarnaast verwachten wij van de nanny’s dat kinderen hun passie is en dat ook uitdraagt naar de ouders en de kinderen. Wij zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste nanny’s die een pedagogische achtergrond hebben en weten hoe ze met kinderen moeten werken. Als je via ons bemiddeld wordt aan een gezin, zullen wij altijd persoonlijk contact met je houden en zorgen dat je met veel plezier naar je werk gaat.

Wij zorgen voor een persoonlijk intakegesprek bij jou thuis, we begeleiden je tijdens de kennismaking met het gezin en zodra je gaat werken kun je altijd bellen en zorgen we dat we via WhatsApp altijd bereikbaar zijn voor je. Daarnaast zullen wij informatieavonden organiseren, zodat je up to date blijft op het gebied van pedagogiek en kun je tijdens deze avonden de andere nanny’s in de omgeving leren kennen.

Kwaliteitseisen voor jou vanuit de wet kinderopvang

Je bent in het bezit van het juiste diploma of certificaat. (minimaal mbo2 verzorgende).

Je hebt een geregistreerd en geldig EHBO-certificaat dat is gericht op kinderen. Het origineel van het diploma en het EHBO-certificaat moeten aanwezig zijn op de opvanglocatie. Allermooist kan je helpen met een goede training te vinden in de buurt, mocht je nog geen EHBO-certificaat hebben. De eerste keer is voor eigen rekening van de nanny, alle vervolgcursussen betaalt Allermooist voor je.

Je bent verplicht een verklaring omtrent gedrag (VOG) te hebben.

Je bent 18 jaar of ouder en woont niet op hetzelfde adres als de ouders waar de opvang plaats vindt.

Je bent goed telefonisch bereikbaar tijdens de opvang.

Je spreekt Nederlands.

Je kunt je legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Je moet ingeschreven staan bij een gastouderbureau. In dit geval Allermooist.

Je bent bekend met het Pedagogisch beleidsplan, het Risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid en het Protocol kindermishandeling en handelt hier ook naar.

Je ontvangt je salaris uitsluitend via Allermooist.

Kwaliteitseisen vanuit Allermooist.

Het is van belang dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt in de kinderopvang of ervaring hebt in de omgang met kinderen. Wij checken altijd de referenties.
Het is voor gezinnen van belang dat je als nanny voor langere tijd inzetbaar bent. Voor de ontwikkeling van kinderen is het kunnen vertrouwen op de verzorger heel belangrijk. Het geeft daarom een goed gevoel als je voor langere tijd bij een gezin wilt blijven.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op een veilige en gezonde werkplek.

Je verdient minimaal het wettelijk minimumloon en krijgt 8% vakantiegeld. (Dit zit verwerkt in je uurtarief.)

Je krijgt vier keer het aantal uren per week doorbetaald bij vakantie.

Het gezin betaald je voor maximaal 6 weken door bij ziekte. Minimaal 70%.

Het gezin heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Voor jou is dit 1 maand.

Solliciteren?

Voldoe jij aan de eisen van de vacature en heb jij zin om de zorg te dragen voor dit leuke gezin? Reageer dan snel!

 

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden

 

Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !