Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Vacature voor gastouder aan huis in Bunnik
Vacature Informatie
Vacature voor gastouder aan huis in Bunnik
Kinderopvang Thuis Bunnik (Bunnik), Utrecht, Nederland 284 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1500 - 1750 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 13-09-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 2 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 13-09-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 13-10-2017
Kinderopvang Thuis http://kinderopvang-thuis.nl Bunnik (Bunnik), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Vacature Nanny Bunnik

Kinderopvang Thuis  zoekt voor een gezin in Bunnik een nanny - gastouder aan huis voor de opvang van twee jongens van 4 en 2 jaar en een baby op komst. De opvangdagen en zijn de maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

De ouders vinden het belangrijk dat de kinderen meekrijgen dat er naar elkaar geluisterd wordt. Dat de kinderen de ruimte en vrijheid krijgen om op hun eigen tempo alles om hen heen te ontdekken en zich te ontwikkelen. Ook als de ouders aan het werk zijn, willen ze graag een huiselijke en veilige omgeving bieden aan hun kinderen, waar ze toekomen aan de rust die ze nodig hebben. Voor de baby willen ze daarnaast graag een duidelijk ritme van rust en slapen.

Het gezin zoekt een open, lieve en ervaren nanny – gastouder, die met aandacht en liefde en enthousiasme de kinderen verzorgt en begeleidt. Die ze weet te stimuleren in hun ontwikkeling door activiteiten te ondernemen, maar het ook goed aanvoelt als de kinderen rustmomenten nodig hebben. Een nanny- gastouder die de dingen als vanzelfsprekend oppakt en initiatief neemt in haar werk. Verder is het fijn als het eten alvast wordt voorbereid.

Eigen vervoer en rijbewijs zijn niet noodzakelijk, rijbewijs is wel een pré.

Startdatum: eind januari 2018

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even.

Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen en baby’s en wil je in aanmerking komen voor deze vacature? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-29459515 (Bianca)

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !