Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - VACATURE KINDEROPVANG DRACHTEN - gastouder aan huis gezocht voor diverse dagen
Vacature Informatie
VACATURE KINDEROPVANG DRACHTEN - gastouder aan huis gezocht voor diverse dagen
Gastouderservice Mamaloe Drachten (Smallingerland), Friesland, Nederland 310 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1750 - 1750 Per dag
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 18-08-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 18-08-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 17-09-2017
Gastouderservice Mamaloe http://www.gastouderdrachten.nl Drachten (Smallingerland), Friesland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een gastouder aan huis in Drachten


Start: september 2017


We zoeken een nanny voor een gezin uit Drachten, de Drait. Een nanny die de kinderen op 2 of 3 middagen per week opvangt. Je mag aangeven welke van deze dagen voor jou lukken: maandag, dinsdag en donderdag kunnen ze opvang gebruiken. Kun je 2 middagen, dan kan ik dit. Je haalt de kids uit school om 15:00 en tot ze er tot ongeveer 17:30 is. 
Het liefst willen we dat de nanny wat extra uren maakt i.v.m. de honden en/of huishouden. De kinderen gaan naar de Plotter (Montessori) in Drachten, op 5 minuten fietsafstand. Evt gaat er een vriendje/vriendinnetje mee of ze gaan ergens spelen dat kan ook. Dan evt. ophalen bij speeladres Het kan ook zijn dat ze er voor moet zorgen dat een van de kinderen op tijd naar de voetbaltraining bijvoorbeeld.
De opvang gaat om een meisje van 6 en een jongen van 8. (oudere 2 zussen zijn ook aanwezig maar hebben geen oppas nodig)
Daarnaast zoeken ouders een nanny die huishoudelijk werk doet en tevens de honden uitlaat. Ze betalen daar uiteraard voor. ( dat mogen extra uren zijn) Ouders schatten zo in dat ze dan op ongeveer 15 uren per week komen.
We zoeken iemand die met honden om kan gaan en die tegen honden/kattenharen kan. Tevens moet de nanny stevig in haar schoenen staan omdat de pubermeiden er meestal vanaf 16:00 ook zijn. Die gaan hun eigen gang maar ja ze komt ze wel tegen. Ouders denken zelf dat de nanny daarom niet al te jong moet zijn (vanaf 24 jaar) en tegen drukte kan. :) Het zou mooi zijn als je in Drachten woont maar dat is geen must. Rijbewijs is niet perse nodig omdat alles op fietsafstand is. Op zich mag de nanny wel roken alleen niet in huis, dat moet buiten.
Aangezien moeder in het onderwijs werkt is ze in de vakanties thuis en is er in principe geen oppas nodig.

Kun en wil je dit op je nemen? Dan horen wij graag van je!
Heb je interesse in de vacature in Drachten?
Stuur dan een mail naar info@gastouderdrachten.nl o.v.v vacature Nanny-opvang Drachten, de Drait

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !