Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Pedagogisch medewerker(s) BSO
Vacature Informatie
Pedagogisch medewerker(s) BSO
Kindercentra Puck&Co B.V. Didam (Montferland), Gelderland, Nederland 308 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € NVT - NVT Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 21-08-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 21-08-2017
Aantal vacatures: 5
Stop publiceren: 20-09-2017
Kindercentra Puck&Co B.V. http://www.puckenco.nl Didam (Montferland), Gelderland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

 

Kinderopvang is onze passie. Samenwerken zit in ons bloed.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van elk kind en willen

daar elke dag mee bezig zijn.

 

Kindercentra Puck&Co is een kinderopvang organisatie die in 1993 is gestart in een woonhuis en is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere locaties in de regio Liemers en Veluwezoom en met 130 professionals. Het is van meet af aan onze kernovertuiging geweest dat elk kind zich thuis moet kunnen voelen bij ons. Daarom willen wij ieder kind een plek bieden waar het zich kan vermaken op de manier zoals het  kind dat thuis ook doet.

Wij sluiten aan bij de levensstijl van ouders door met hen in gesprek te gaan en de verschillende keuzemogelijkheden binnen onze kinderopvangorganisatie aan te bieden. Dit doen wij omdat kinderopvang een flink deel uit maakt van zowel het leven van het kind, als dat van zijn ouders. Daarom vinden wij het belangrijk dat de opvang die wij bieden, goed aansluit bij ieders persoonlijke situatie.

Onze kernwaarden zijn vertaald naar gedrag op de werkvloer en zijn waarden die we allemaal, werkzaam voor Puck&Co, delen:

 • Verantwoordelijk

je laat je aanspreken op taken waar je verantwoordelijk voor bent en waar je afspraken over hebt gemaakt. Je ervaart verantwoording afleggen als onderdeel van je job.

 • Verbindend

je bent in staat te begrijpen alvorens begrepen te worden.

 • Transparant

je stelt je open, zichtbaar en toegankelijk op.

 • Vakmanschap

je stelt jezelf iedere dag de vraag: “Op welk punt ben ik vandaag beter geworden?”

 • Inspireren

collega’s met wie je samenwerkt worden enthousiast van jouw aanpak en inbreng.

 

Spreken bovengenoemde kernwaarden je aan en ben jij de persoon die kinderen graag een leuke vrijetijdsbesteding weet te bezorgen, zowel tijdens de schoolweken als in de vakanties en op studiedagen, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor diverse locaties in de regio Velp/Dieren/Rheden/Duiven zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele:

Pedagogisch medewerk(st)ers BSO

Spelen, leren, experimenteren, ontdekken en vooral genieten staan centraal op onze BSO. Zo gaan wij er regelmatig op uit met onze (overdekte) bakfiets en doen wij allerlei activiteiten binnen maar zo vaak mogelijk ook buiten. Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat het supergezellig is.

Werkzaamheden

 • Het creëren van een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen
 • Kinderen op een pedagogische verantwoordelijke wijze begeleiden, stimuleren en verder ontwikkelen
 • Organiseren van activiteiten gericht op ontwikkeling van kinderen in groepsverband en als individu
 • Zorgdragen voor informatie overdracht en goed contact met ouder(s)/verzorger(s), collega’s en leerkrachten van scholen
Details overeenkomst

Wat bieden wij

Puck&Co biedt een prima pakket arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang en een professionele werkomgeving waarin met plezier wordt bijgedragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen. Daarnaast is ons beleid gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers.  Salariëring is conform CAO Kinderopvang.

 

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan via onze website www.puckenco.nl of mail jouw sollicitatiebrief inclusief cv naar   hr@puckenco.nl. Telefonische sollicitaties kunnen niet behandeld worden.

Kwalificaties

Functie-eisen

 • Diploma geldend voor kinderopvang
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
Gewenste vaardigheden

Profiel

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Pedagogische kennis
 • Sociale vaardigheden
 • Enthousiast, flexibel en creatief
 • Werkt graag in teamverband
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
138
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (21)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maarssen (Stichtse Vecht) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Wateringen (Westland) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !