Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang 12 uur
Vacature Informatie
Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang 12 uur
't Goudvisje Rosmalen ('s-Hertogenbosch), Noord-Brabant, Nederland 310 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € NVT - NVT Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 18-08-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 1 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 18-08-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 17-09-2017
't Goudvisje https://www.goudvisje.nl/ Rosmalen ('s-Hertogenbosch), Noord-Brabant, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Wie zoeken wij?

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Sportief aangelegd? Een buitenmens? Wil je ook nog eens aan de slag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Wij zoeken stoere kerels of pittige dames. Actieve, sportieve, betrokken en enthousiaste medewerkers, die niet alleen zorg dragen voor de opvang van deze groep kinderen, maar hen een onvergetelijke tijd laat beleven door middel van avontuurlijke en sportieve activiteiten die jij neer weet te zetten. Wand klimmen, voetballen, hockeyen, turnen. Niets is te gek! Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samen te werken als echte teamspelers en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Alles zoveel mogelijk buiten en in de natuur.

 

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in de opvang van kinderen van 12 weken tot 12 jaar. Dagelijks verwonderen wij ouders en kinderen door verwachtingen te overtreffen. Het is onze missie om met service, passie en energie de opvang tot een natuurlijke beleving te maken. Ons activiteitenaanbod is gevarieerd, gericht op uitdaging en ontspanning en biedt een goede mix tussen georganiseerd en vrij spel, waarbij buiten- en binnen activiteiten in goede balans zijn.

 

Natuurbeleving binnen een stadse omgeving en kinderen de ruimte bieden, daar ligt bij ons de nadruk. Buiten zijn is niet alleen gezond, het vergroot ook het plezier van kinderen. Buiten spelen is een bron voor nieuwe ervaringen, waarin kinderen spelenderwijs leren omgaan met risico’s en hun eigen grenzen te bepalen. Onze moestuinen, ecologische speelzones, veel dieren en grootse groene buitenspeelruimten, allen afgestemd op de diverse leeftijdsgroepen, vormen dagelijks het toneel hiervoor. Dit alles onder het motto: “weer of geen weer, vies worden mag!”.

 

Bij dit alles zijn onze professionele en gedreven medewerkers het belangrijkste kapitaal van

’t Goudvisje. Gastvrij als ze zijn gaan zij een goed en open contact aan met ouders en zijn zij actief in het beantwoorden van hun vragen.

Een open cultuur vinden wij erg belangrijk, net als dat iedereen zich thuis voelt. We investeren in een goede werksfeer en onderlinge samenwerking. Je collega’s zijn mensen met een gedeelde passie voor kinderen, gastvrijheid en natuurbeleving.

 

De functie in het kort

Je werkt op één of meerdere van onze BSO’s in Rosmalen, Empel of ‘s-Hertogenbosch. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Om ervoor te zorgen dat zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen organiseer jij activiteiten welke gericht zijn op verschillende talenten, interesses en leeftijden. Wil je meer weten? Kijk dan hier voor een volledig functieprofiel.

 

Ons aanbod

  • Flexibele inzetbaar op basis van je beschikbaarheid.
  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang.
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.
  • Een eventuele reiskostenvergoeding.

 

Functie-eisen

Heb jij…

  • Een relevant diploma en ongeveer twee jaar gerichte werkervaring.
  • Een extravert karakter en open houding richting kinderen én ouders.
  • Kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het opstellen van verslagen en in contact met ouders en school.
  • Affiniteit met een digitale manier van werken.

Dan komen wij graag met je in contact!

 

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV, motivatiebrief en een (pas)foto, naar personeelszaken@goudvisje.nl

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !