Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Nanny Heemstede 22 uur per week
Vacature Informatie
Nanny Heemstede 22 uur per week Top
Kinderopvang Thuis Heemstede (Heemstede), Noord-Holland, Nederland 299 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 1 jaar minimaal
Salarisbereik: € 1000 - 1500 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 29-08-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 2 jaar (werkzaam in kinderopvang of gastouderopvang (aan huis))
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 29-08-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 28-09-2017
Kinderopvang Thuis http://kinderopvang-thuis.nl/ Heemstede (Heemstede), Noord-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Kinderopvang Thuis zoekt  voor een gezin in Heemstede een nanny - gastouder aan huis voor de opvang van twee jongens (5 en 6 jaar) voor drie dagen van 8 uur (24 uur), dagen zijn in overleg te bepalen. Dit gezin is gewend om de kinderopvang aan huis te regelen. De ouders vinden het fijn als de jongens na school zelf hun middag kunnen invullen. Voor de opvoeding zijn consequent, duidelijk, positief en spontaan de sleutelwoorden. Het gezin is op zoek naar een actieve, gezellige, ondernemende nanny die zich kan vinden in deze opvoedstijl. Iemand die oog en aandacht heeft voor de ontwikkeling en behoeften van de jongens. Voorbereiden van het avondeten, een boodschapje doen en een wasje vouwen horen tot de extra taakjes tijdens de schooltijden. Rijbewijs en eigen vervoer zijn vereist. Startdatum: z.s.m.

Startdatum z.s.m. in overleg

Details overeenkomst

Kinderopvang Thuis biedt nanny’s / gastouders aan huis een verantwoordelijke, zelfstandige functie in de kinderopvang bij ouders thuis. Je werkt als nanny onder de Regeling Dienstverlening aan huis. Dit betekent dat je een bruto inkomen verdient waarover je zelf inkomstenbelasting betaalt. Kinderopvang Thuis adviseert je hierover. Je hebt een vaste begeleider bij Kinderopvang Thuis en je kan gebruik maken van een uitgebreid trainingsprogramma waardoor je stappen blijft maken in je professionele ontwikkeling. Kinderopvang Thuis is de tak van gastouderbureau Kroostopvang, gespecialiseerd in kinderopvang bij ouders thuis. Kroostopvang is ruim 15 jaar toonaangevend in kleinschalige kinderopvang bij gastouders en ouders thuis.

Kwalificaties

- diploma dat kwalificeert voor de gastouderopvang (bij voorkeur MBO 3 of 4 Pedagogisch Werk) of een andere opleiding uit de diplomalijst - actueel certificaat EHBO aan Kinderen - werkervaring in de kinderopvang (aan huis) minimaal 2 jaar Jij stelt als nanny onze missie centraal in je werk. Die missie luidt: Spelen, leren en opvoeden in een sfeer van huiselijkheid en geborgenheid.Als je weet wat je wilt doen (missie), is de volgende vraag die je je stelt, hoe je dat wilt doen. Bij de ‘hoe’ komt passie om de hoek. Denk aan gevoel voor verantwoordelijkheid, zorgzaam, speels, optimistisch en belangstellend. Kinderopvang Thuis is constant op zoek naar nanny's of gastouders die over (een aantal van) deze talenten of kwaliteiten beschikken. De nanny vormt de basis om kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden en zij is de inspiratiebron voor kinderen om verder te ontwikkelen en te groeien. Om nieuwe ervaringen op te doen en goed voorbereid straks zelfstandig de wijde wereld in te kunnen trekken. Wij stimuleren de ontwikkeling en groei van onze nanny's en gastouders. Leren en groeien in je werk zorgen voor een uitdagende baan. Als je via Kinderopvang Thuis aan de slag gaat bij ouders, gaan wij er vanuit dat jij het leuk vindt om na te denken over je werk en over je eigen ontwikkeling.

Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !