Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Nanny Amsterdam 30 uur per week
Vacature Informatie
Nanny Amsterdam 30 uur per week Super
Kinderopvang Thuis Amsterdam (Amsterdam), Noord-Holland, Nederland 299 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 1 jaar minimaal
Salarisbereik: € 1750 - 2000 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 29-08-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 2 jaar (werkzaam in kinderopvang of gastouderopvang (aan huis))
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 29-08-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 28-09-2017
Kinderopvang Thuis http://kinderopvang-thuis.nl/ Amsterdam (Amsterdam), Noord-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Amsterdam een lieve, ervaren nanny - gastouder aan huis voor de opvang van 3 kinderen onder de 3 jaar. Het gaat om 3 opvangdagen in overleg vast te leggen vanaf 8:00 uur (ongeveer 30 uur per week). Dit gezin wil graag kinderopvang aan huis organiseren om de kinderen zoveel mogelijk rust en regelmaat te bieden op de dagen waarop beide ouders werken. De ouders vinden het fijn als er niet gehaast hoeft te worden aan het begin en aan het einde van de (werk)dag en kinderen in hun eigen ritme blijven. In dit gezin staat het welbevinden van de kinderen voorop. Kinderen krijgen de ruimte om zelf te ontdekken en te onderzoeken binnen duidelijke grenzen van veiligheid en van wat wel/niet kan. Ouders vinden het van belang dat de kinderen de uitdaging krijgen die zij nodig hebben om steeds dat stapje verder te kunnen zetten en zich blijven ontwikkelen - op hun eigen niveau, in hun eigen tempo. De ouders zoeken een nanny die stevig in haar schoenen staat en ervaring heeft in het werken met kinderen van verschillende leeftijden. Iemand die zich herkent in de omschrijving open en eerlijk, ondernemend en initiatiefrijk. Een echte meedenker in de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet noodzakelijk.

Startdatum: per zsm in overleg.

Details overeenkomst

Kinderopvang Thuis biedt nanny’s / gastouders aan huis een verantwoordelijke, zelfstandige functie in de kinderopvang bij ouders thuis. Je werkt als nanny onder de Regeling Dienstverlening aan huis. Dit betekent dat je een bruto inkomen verdient waarover je zelf inkomstenbelasting betaalt. Kinderopvang Thuis adviseert je hierover. Je hebt een vaste begeleider bij Kinderopvang Thuis en je kan gebruik maken van een uitgebreid trainingsprogramma waardoor je stappen blijft maken in je professionele ontwikkeling.

Kinderopvang Thuis is de tak van gastouderbureau Kroostopvang, gespecialiseerd in kinderopvang bij ouders thuis. Kroostopvang is ruim 15 jaar toonaangevend in kleinschalige kinderopvang bij gastouders en ouders thuis.

Kwalificaties

- diploma dat kwalificeert voor de gastouderopvang (bij voorkeur MBO 3 of 4 Pedagogisch Werk) of een andere opleiding uit de diplomalijst - actueel certificaat EHBO aan Kinderen - werkervaring in de kinderopvang (aan huis) minimaal 2 jaar

Jij stelt als nanny onze missie centraal in je werk. Die missie luidt: Spelen, leren en opvoeden in een sfeer van huiselijkheid en geborgenheid.Als je weet wat je wilt doen (missie), is de volgende vraag die je je stelt, hoe je dat wilt doen. Bij de ‘hoe’ komt passie om de hoek. Denk aan gevoel voor verantwoordelijkheid, zorgzaam, speels, optimistisch en belangstellend. Kinderopvang Thuis is constant op zoek naar nanny's of gastouders die over (een aantal van) deze talenten of kwaliteiten beschikken. De nanny vormt de basis om kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden en zij is de inspiratiebron voor kinderen om verder te ontwikkelen en te groeien. Om nieuwe ervaringen op te doen en goed voorbereid straks zelfstandig de wijde wereld in te kunnen trekken. Wij stimuleren de ontwikkeling en groei van onze nanny's en gastouders. Leren en groeien in je werk zorgen voor een uitdagende baan. Als je via Kinderopvang Thuis aan de slag gaat bij ouders, gaan wij er vanuit dat jij het leuk vindt om na te denken over je werk en over je eigen ontwikkeling.

Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
138
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (21)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maarssen (Stichtse Vecht) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Wateringen (Westland) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !