Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Kom werken bij Norlandia kinderopvang in de BSO De Regenboog
Vacature Informatie
Kom werken bij Norlandia kinderopvang in de BSO De Regenboog
Norlandia Voorschoten (Voorschoten), Zuid-Holland, Nederland 346 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € - Per maand
Afdeling: Algemeen
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 13-07-2017
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring:
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 14-07-2017
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 13-08-2017
Norlandia http://www.norlandia.nl/ Voorschoten (Voorschoten), Zuid-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Wij zijn niet moeilijk - het beste is altijd goed genoeg voor ons! Waardeer je de dingen die goed zijn gedaan? Maakt goed werk je trots en gelukkig? Wil je worden uitgedaagd om jouw werk te doen met een nog hoger niveau van kwaliteit? Wil je deel uitmaken van een leerproces en het ontwikkelen van cultuur? Wil je invloed hebben? Wil je ergens werken waar je erkenning en verantwoordelijkheid krijgt? Herken jij jezelf hierin dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een PEDAGOGISCH MEDEWERK(ST)ER die graag op de BSO werkt?

Dan bieden wij je afwisselend werk voor meer dan 12 uur per week. Kom jij ons helpen per 1 september 2017? Bij BSO De Regenboog zijn de NSO-werkzaamheden in ieder geval op de dinsdagen en de donderdagen maar waarschijnlijk ook op de vrijdagen. De VSO is op alle werkdagen. Als basis bieden wij je een contract voor 15 uur per week maar wij verhogen dit uren aantal graag. Dit door je aanvullend werk aan te bieden op de TSO en als invaller op jouw eigen of op andere BSO-locaties. Als je wilt, kun je ook worden ingezet op de kinderdagverblijven, aansluitend aan de VSO.

Wat maakt het werken bij Norlandia uniek? In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen Norlandia. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel. Wat maakt werken als pedagogisch medewerker bijzonder bij Norlandia? Als ouders hun kinderen vol vertrouwen bij jou brengen en jij ze aan het einde van de dag vertelt hoe jouw zorg eruit heeft gezien en welke groeistappen hun kindje emotioneel, sociaal en/of op persoonlijk gebied die dag heeft doorgemaakt, dan ben jij degene die bij ons past. Wat is bijzonder aan het werken op de locatie De Regenboog? Het is een aparte locatie bij een school dus je regelt veel zelf. Je bedenkt zelf verschillende activiteiten die je kunt aanbieden. Wij denken bijvoorbeeld dan aan sport, spel en dans.

Details overeenkomst

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende functie binnen een organisatie die toekomstgericht denkt en werkt.
 • Een werkplek met de mogelijkheid om eigen ideeën waar te maken en initiatieven te ontplooien.
 • Scholing op het gebied van de taaleis zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een contract voor 7 maanden, met de intentie tot verlenging.
 • Een salaris volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang van € 1.943,-- tot € 2.652,-- bruto per maand bij 36 uur per week.

Wil je meer weten? Voor informatie kun je contact opnemen met de assistent manager Renske Weyzen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 071-5617053. Sollicitatie Leef je nu al Care-full en wil jij graag jezelf en de organisatie verder ontwikkelen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV per mail. Hopelijk word jij onze nieuwe collega! De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een meeloopdag. Ook zullen er referenties worden opgevraagd. Raadplegen van informatie op bijvoorbeeld social mediakanalen kan onderdeel uitmaken van de werving- en selectieprocedure.

Kwalificaties

Wat vragen wij van je?

 • Een diploma conform de eisen van de cao Kinderopvang (zie http://www.fcb.nl/kinderopvang/cao/).
 • En als je dan ook nog een certificaat hebt voor 3f mondeling dan kan jij de eerste zijn die wij uitnodigen voor een gesprek.
Gewenste vaardigheden

Wat vragen wij van je?

 • Passie voor het vak!
 • Het scheppen van een sfeer waarin de kinderen zich welkom en veilig voelen.
 • Oog voor de individuele behoeftes van een kind.
 • Een enthousiaste en energieke houding.
 • Je kunt kinderen en ouders snel op hun gemak stellen en creëert daarbij een vertrouwensband.
 • Je bent flexibel, creatief en initiatiefrijk.
 • Je kan zelfstandig en in teamverband functioneren.
 • Je beschikt over computervaardigheden en kan administratieve taken goed combineren met werken op de groep.
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !