Ondersteuning
Dashboard werkzoekende - Klantadviseur kinderopvang - 24 uur
Vacature Informatie
Klantadviseur kinderopvang - 24 uur
Kinder Service Hotels Wehl (Doetinchem), Gelderland, Nederland 117 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1750 - 2750 Per maand
Afdeling: Hoofdkantoor
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Medewerker planning
Geplaatst: 22-10-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 22-10-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 11-11-2018
Kinder Service Hotels https://werkenbijksh.nl Wehl (Doetinchem), Gelderland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Kinder Service Hotels (KSH) is een kinderopvangorganisatie met meer dan 25 vestigingen –voornamelijk in de Randstad- waar meer dan 1.600 kinderen worden opgevangen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. De bedrijfscultuur is te omschrijven als dynamisch, vernieuwend, commercieel en informeel, waarbij het belang van de kinderen, de ouders en onze medewerkers voorop staan. Vanuit ons hoofdkantoor in Wehl, waar meer dan 18 medewerkers werken, worden de vestigingen administratief ondersteund.

In verband met onze sterke groei gaan wij onze afdeling Bemiddeling verder uitbreiden. Wij zoeken daarom op korte termijn kandidaten voor de functie van

Klantadviseur m/v
tenminste 24 uur

In deze functie verricht je je werkzaamheden op ons hoofdkantoor te Wehl.

Het profiel van een “KSH-er”

De dienstverlening van KSH is onderscheidend ten opzichte van andere organisaties en daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar een medewerker, maar wij zoeken een echte “KSH-er”.

Vaardigheden en kwaliteiten

Een eerste vereiste is dat je communicatieve en sociale vaardigheden uitstekend zijn. Je onderhoudt intensief contact met ouders alvorens en gedurende de inschrijving van een kind bij een locatie van KSH. Geeft informatie en advies over de meest passende opvangvorm op basis van gegevens die de ouders verstrekken. Je bent daarbij instaat om de wettelijke regels voor ouders om te zetten in begrijpelijk taal. Gezien de hoeveelheid en vertrouwelijkheid van de te verwerken informatie wordt een grote mate van accuratesse en focus van je verlangd. Ook het onderhouden van structureel contact met zowel de vestigingsmanagers als de financiële administratie ten aanzien van de bezetting en de –administratieve- wijzigingen die zich daarin voordoen is voor jou een vanzelfsprekendheid en wordt op een proactieve wijze gedaan.

Je weet het commerciële en dienstverlenende karakter van de organisatie op een doortastende positieve wijze uit te dragen en past daarbij een kritische maar open blik op het eigen werk en de bestaande procedures toe.  Qua opleiding beschik je over een MBO niveau 4 diploma op administratief of secretarieel gebied. Zo is het schrijven van een heldere en foutloze brief voor jou een peulenschil. Je hebt al enige werkervaring en natuurlijk relevante computerkennis opgedaan.  Het is voor jou beslist geen probleem om op wisselende dagen te worden ingezet.

Wat heeft KSH te bieden

Een eerste arbeidsovereenkomst op basis van 7 maanden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Het salaris is conform de CAO Kinderopvang. Verder bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan een open communicatie.

Kortom een organisatie waar je elke dag met plezier naar toe gaat en veel werkervaring kan opdoen.

Meer informatie?

Reageren?

Graag je sollicitatie mailen naar: sollicitatie@kinderservicehotels.nl t.a.v.
mevrouw M. Giesen

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Email alert

De nieuwste vacatures als pedagogisch medewerker kinderopvang of één van de andere functies voortaan in uw mail ? Registreer nu uw account, maak een Job-alert, selecteer de gewenste functie en gemeente(s) en u ontvangt de nieuwste vacatures in uw mail.  

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

650
Werkgevers
1018
Job seekers
613
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !