Ondersteuning
Vacature pedagogisch medewerker

Vacature pedagogisch medewerker

Wil je werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang ?  Bijvoorbeeld op kindercentrum met een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang.

Waar ga je deze vacature dan zoeken ? Natuurlijk op www.vacaturekinderopvang.nl , de originele vacaturebank voor de kinderopvang sinds 2009. De nieuwste vacatures tref je hier aan op onze website of via onze accounts op Social media :

Als werkgever op zoek naar pedagogisch medewerkers ? Het onbeperkt plaatsen van vacatures op de vacaturesite voor de kinderopvang is sinds 2009 volledig gratis. Deze worden dan doorgeplaatst op Facebook, Twitter, Tumblr en diverse andere websites. Daarbij ook de mogelijkheid om 10 bedrijfsprofielen te beheren onder één account.

Registreer snel uw account.

 

Bekijk hier alle actuele vacatures voor de kinderopvang

De specialist voor o.a. :

  • Vacature pedagogisch medewerker
  • Vacature pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
  • Vacature pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang
  • Vacature pedagogisch medewerker kindercentrum
  • Vacature pedagogisch medewerker peuteropvang

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Email alert

De nieuwste vacatures als pedagogisch medewerker kinderopvang of één van de andere functies voortaan in uw mail ? Registreer nu uw account, maak een Job-alert, selecteer de gewenste functie en gemeente(s) en u ontvangt de nieuwste vacatures in uw mail.  

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !