Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch werker kdv/bso

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch werker kdv/bso
Ska Kinderopvang Amersfoort (Amersfoort), Utrecht, Nederland 73 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1750 - 2750 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 08-11-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 08-11-2018
Aantal vacatures: 5
Stop publiceren: 08-12-2018
Ska Kinderopvang https://www.ska.nl/ Amersfoort (Amersfoort), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Ben jij onze vliegende keep? Ben jij sociaal? Vind jij het leuk om in verschillende teams  te werken? Kom bij ons werken!!

 

PEDAGOGISCH  MEDEWERKER KDV/BSO

(0-20 uur per week)

 

Ska Kinderopvang is de kinderopvangorganisatie van Amersfoort en omstreken met kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen/voorscholen, bso's en tienergroepen. Wij werken met enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de opvang van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Een open en betrokken houding kenmerkt de cultuur van Ska Kinderopvang. We hebben plezier in ons vak en stralen dat uit, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Wat houdt de functie in?

In deze functie als vliegende keep ben je onze topper die op verschillende locaties met groepen kinderen werkt. Samen met je collega’s ben je  verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen een relevante Mbo-opleiding (check via cao Kinderopvang of jouw opleiding erbij staat!).

Je bent zeer  gemotiveerd en stelt je flexibel op. Je bent in staat om in verschillende teams te werken. Natuurlijk ben je communicatief vaardig naar zowel kinderen, ouders en collega’s.

Je kunt je vinden in onze werkwijze: verticaal, opendeurenbeleid (per unit) en kindvolgend werken.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een leuke werkplek in een professionele organisatie, waarin je (met ondersteuning van een pedagogisch specialist) jezelf verder kan ontwikkelen. Daarbij geven we je de kans om een pedagogisch netwerk op te bouwen en goede ervaringen op te doen. Heb je nog geen VE-certificaat, dan bieden we jou de mogelijkheid om deze te behalen. Dit geldt ook voor de Nederlandse taaltoets (niveau 3F).  Je salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

 

Pak jij deze kans?

Mail je cv en je motivatiebrief naar werken@ska.nl  t.a.v. Marre Wouters.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoonnummer 033 - 479 83 50

 

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

637
Werkgevers
1008
Job seekers
600
Bedrijven
116
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !