Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch specialist ( 28-36 uur verdeeld over minimaal 4 dagen per week)

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch specialist ( 28-36 uur verdeeld over minimaal 4 dagen per week)
Ska Kinderopvang Amersfoort (Amersfoort), Utrecht, Nederland 73 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Fulltime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 2250 - 3000 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 08-11-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 1 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 08-11-2018
Aantal vacatures: 3
Stop publiceren: 08-12-2018
Ska Kinderopvang https://www.ska.nl/ Amersfoort (Amersfoort), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Door jouw expertise is onze pedagogische kwaliteit van topniveau!

Wat zijn de bijzondere taken van de pedagogisch specialist? 

Jij pakt de regie om het team sterker en nog beter maken. Je laat verbanden zien tussen gedrag en de ontwikkeling van kinderen. Jij bent de specialist die naast het werken op de groep de teamleden motiveert en het beste uit zichzelf weet te halen om te groeien als pedagogisch werker. Je ziet kansen en maakt ze werkelijkheid.

Hoe doe je dit?

  • Je doet voor, legt uit, stimuleert en vertaalt de visie van Ska Kinderopvang in het dagelijks handelen en helpt collega’s in hun individuele ontwikkeling.
  • Je zorgt er samen voor dat de pedagogische kwaliteit op jouw locatie van topniveau is.
  • Je ontwikkelt met het team activiteiten voor de kinderen op een aanstekelijke manier.
  • Je versterkt de teamontwikkeling door een plezierige sfeer te scheppen, vertrouwen te hebben, zaken bespreekbaar te maken en verbeteringen voor te stellen.

Onze pedagogische kwaliteit is van hoog niveau. Wij vertalen de nieuwste wetenschappelijke inzichten steeds naar de praktijk. Onze pedagogisch specialisten spelen daarin een belangrijke rol.

Passen wij bij jou en pas jij bij ons? 

Never a dull moment bij Ska Kinderopvang! Al 25 jaar bieden wij kinderopvang in Amersfoort, Leusden en Nijkerk. We doen dat met ruim 400 medewerkers in zo’n 40 kindcentra. Daarmee zijn wij marktleider in de regio. Wij investeren voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot pedagogische kwaliteit, locaties en bedrijfsvoering en natuurlijk in jou. Bij Ska Kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.

Ska heeft een maatschappelijk hart. De cultuur is informeel. We zijn eerlijk, betrouwbaar en we hebben respect voor elkaar. Medewerkers tot op alle niveaus zijn open en makkelijk benaderbaar. Jong geleerd, oud gedaan, een goed idee mag iedereen inbrengen.

Jij bent trots op je vak, hebt lef en bent – net als wij – een tikkeltje eigenwijs. Natuurlijk beschik je over relevante werkervaring en de juiste opleiding (ten minste PW4 of HBO) voor deze uitdagende functie.

Heb je interesse? 

Ben jij dé pedagogisch specialist die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Reageer dan! Mail je CV en motivatie (brief, video, wat jij wilt) naar werken@ska.nl t.a.v. Marre Wouters met in de onderwerpregel: Sollicitatie Pedagogisch specialist. Wll je ons eerst beter leren kennen? Kijk dan op www.ska.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Marre Wouters, hr-adviseur, telefoon 06 – 49 33 30 37. Een dagdeel meedraaien kan natuurlijk altijd een onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

637
Werkgevers
1008
Job seekers
600
Bedrijven
116
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !