Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch Medewerkers 27-36 uur

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch Medewerkers 27-36 uur
KDV Bloem Amsterdam (Amsterdam), Noord-Holland, Nederland 8 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € - Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 10-01-2019
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 10-01-2019
Aantal vacatures: 3
Stop publiceren: 09-02-2019
KDV Bloem http://www.kdvbloem.nl Amsterdam (Amsterdam), Noord-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

KDV Bloem is op zoek naar jou!

Voor onze locaties in de Rivierenbuurt en Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Wij zoeken:

Per 1-4-2019 vacature babygroep Rivierenbuurt 27 uur.

Per direct vacature inval (27-36 uur) met uitzicht op vaste groep in augustus 2019.

KDV Bloem is gevestigd in de Rivierenbuurt en  Amsterdam-Zuid en bestaat uit vijf kleinschalige locaties met horizontale groepen. Liefde voor kinderen, aandacht voor ouders en een goede communicatie vinden wij belangrijk. We zoeken medewerksters die met hart en ziel kiezen voor dit prachtige vak en hier iedere dag weer opnieuw van genieten, net als wij!

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen Bloem en Altijd Lente en over wat wij jou te bieden hebben. Bij ons is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, begeleiding, samenwerking en opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Kinderopvang.

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek, in een kleinschalig kinderdagverblijf met een hecht team? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@kdvbloem. nl t.a.v. Gila de Winter en Wendy Honsbeek en wie weet nodigen wij je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek.

Als je nog twijfelt mag je ook altijd eerst even bellen: 020-6444432. Je kan ook even een kijkje nemen op onze site en vast je toekomstige collega’s zien! www.kdvbloem.nl en www.altijdlente.nl (onderdeel van KDV Bloem)

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

636
Werkgevers
1008
Job seekers
600
Bedrijven
123
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !