Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch medewerker KDV/BSO

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch medewerker KDV/BSO
KOKO Kinderopvang De Meern (Utrecht), Utrecht, Nederland 11 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1750 - 2750 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 08-11-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 08-11-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 08-12-2018
KOKO Kinderopvang https://www.kokokinderopvang.nl/ De Meern (Utrecht), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving
Voor Olleke Bolleke en MikMak in De Meern zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker KDV/BSO
21 uur per week, in ieder geval op maandag en dinsdag, overige dag in overleg

Informatie
Kinderdagverblijf Olleke Bolleke is een kleinschalig kinderdagverblijf in een sfeervol en gezellig pand in het centrum van De Meern. Makkelijk, want de kinderboerderij, speeltuinen en bibliotheek zijn dichtbij. Bijzonder aan ons kinderdagverblijf zijn ook onze zeer ervaren pedagogisch medewerkers, die alle kinderen kennen. Kinderen voelen zich snel thuis op ons kinderdagverblijf. Onze hal wordt gebruikt als gezamenlijke plek om te spelen en verschillende bewegingsspelletjes te doen. Natuurlijk spelen wij elke dag met de kinderen in onze mooie, ruime tuin.

BSO MikMak is voor kinderen van 4 jaar en ouder. Ons activiteitenaanbod is hier ook helemaal op aangepast. Gedurende het hele jaar bieden wij een afwisselend activiteitenprogramma. BSO MikMak is gehuisvest in sportaccommodatie de Marehal. Erg handig want we hebben daardoor een geweldige gymzaal tot onze beschikking. Dit biedt de kinderen een 'zee van ruimte' om zich lekker uit te leven en te sporten met vriendjes en vriendinnetjes.

Is dit jouw plek?
Samen met je collega's ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag bij ons beleven. Jij hebt een positieve en doelgerichte houding. Je bent in staat om in te spelen op de behoeftes van elk kind. Elke dag is anders, met het kind als middelpunt. Kinderen en ouders moeten zich welkom voelen bij ons, dat is wat je uitstraalt. Je laat zien dat je professioneel bent en trots bent op het werk dat je doet.

Handig om te weten
Het betreft een combi vacature voor KDV (2 dagen) en BSO (1 dag). De werktijden op het KDV zijn wisseldiensten tussen 07:30 uur en 18:15 uur. De werktijden op de BSO zijn van 14:00 uur tot 18:15 uur.

Wie ben jij?
Dat je graag met kinderen werkt en een diploma hebt conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt, vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra's mee?
  • Je beschikt over een dosis humor en een opgewekt humeur. Je ben proactief, flexibel en bereid een stap extra te zetten.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als pedagogisch medewerker (bij voorkeur op een babygroep).
  • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega's.
  • Je hebt de drive om jezelf steeds verder te ontwikkelen.
  • Indien je voldoet aan taaleis 3F is dit een pre.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze kinderen de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om! Daarom bieden wij jou:
  • Een tijdelijk contract met de mogelijkheid deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van € 1.987,- tot € 2.712,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een uitdagende werkplek met fijne collega's.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan, collectieve ziektekosten- en autoverzekering en een SWKGroepPas met aantrekkelijke kortingen!
Waar wacht je nog op? Reageer direct online op deze vacature onder vermelding van vacaturenummer 38-18-OLLE-KOKO.


Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Neem dan contact op met Rhode Hooijer, locatiemanager, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 06-12365317.

Waar wacht je nog op? Reageer direct online op deze vacature onder vermelding van vacaturenummer 38-18-OLLE-KOKO.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek en een afsluitend arbeidsvoorwaardengesprek. Ook worden referenties opgevraagd.

KOKO Kinderopvang B.V. is onderdeel van de SWKGroep. Wil je meer weten over de SWKGroep en haar bijzondere projecten? Kijk dan eens op onze website www.swkgroep.nl.

Sleutelwoorden
pedagogisch medewerker bso kdv, kinderdagverblijf kinderopvang
Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

614
Werkgevers
992
Job seekers
581
Bedrijven
209
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Amsterdam (Amsterdam) (38)Rotterdam (Rotterdam) (28)Bussum (Gooise Meren) (13)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (11)De Meern (Utrecht) (10)Delft (Delft) (6)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Den Haag (Den Haag) (5)Vleuten (Utrecht) (5)Amersfoort (Amersfoort) (3)Dordrecht (Dordrecht) (3)IJsselstein (IJsselstein) (3)Leiden (Leiden) (3)Malden (Heumen) (3)Rosmalen ('s-Hertogenbosch) (3)Wateringen (Westland) (3)Almere (Almere) (2)Apeldoorn (Apeldoorn) (2)Bilthoven (De Bilt) (2)Grootebroek (Stede Broec) (2)Haastrecht (Krimpenerwaard) (2)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (2)Soesterberg (Soest) (2)Zaltbommel (Zaltbommel) (2)Zutphen (Zutphen) (2)'s-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch) (1)Almelo (Almelo) (1)Andijk (Medemblik) (1)Assen (Assen) (1)Austerlitz (Zeist) (1)Bergambacht (Krimpenerwaard) (1)Breda (Breda) (1)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (1)Duivendrecht (Ouder-Amstel) (1)Enkhuizen (Enkhuizen) (1)Hillegom (Hillegom) (1)Hoofddorp (Haarlemmermeer) (1)Hoogkarspel (Drechterland) (1)Klarenbeek (Apeldoorn) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Medemblik (Medemblik) (1)Middelburg (Middelburg) (1)Montfoort (Montfoort) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Naarden (Gooise Meren) (1)Nieuwegein (Nieuwegein) (1)Pijnacker (Pijnacker-Nootdorp) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Steenbergen (Steenbergen) (1)Stolwijk (Krimpenerwaard) (1)Tilburg (Tilburg) (1)Ureterp (Opsterland) (1)Utrecht (Utrecht) (1)Veghel (Meierijstad) (1)Voorburg (Leidschendam-Voorburg) (1)Wapenveld (Heerde) (1)Warmond (Teylingen) (1)Woudrichem (Woudrichem) (1)Zoetermeer (Zoetermeer) (1)

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !