Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch Medewerker KDV & BSO

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Tumblr en diverse andere websites zoals WerkenbijKinderopvang en Werkeninkinderopvang.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch Medewerker KDV & BSO Nieuw
Tadaah BV [Amsterdam (Amsterdam)-Noord-Holland, Almere (Almere)-Flevoland, Amersfoort (Amersfoort)-Utrecht, Rotterdam (Rotterdam)-Zuid-Holland, Den Haag (Den Haag)-Zuid-Holland, Utrecht (Utrecht)-Utrecht, Haarlem (Haarlem)-Noord-Holland, Hilversum (Hilversum)-Noord-Holland, Bussum (Gooise Meren)-Noord-Holland, Weesp (Weesp)-Noord-Holland, Diemen (Diemen)-Noord-Holland, Alkmaar (Alkmaar)-Noord-Holland, Heemstede (Heemstede)-Noord-Holland, Leidschendam (Leidschendam-Voorburg)-Zuid-Holland, Leidsche Rijn (Utrecht)-Utrecht, Nederland] [, ] 4 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: ZZP
Duur arbeidsovereenkomst / project: onbepaalde tijd
Salarisbereik: € - Per dag
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 14-03-2019
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 1 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 14-03-2019
Aantal vacatures: 100
Stop publiceren: 13-04-2019
Tadaah BV http://www.tadaah.nl [Amsterdam (Amsterdam)-Noord-Holland, Almere (Almere)-Flevoland, Amersfoort (Amersfoort)-Utrecht, Rotterdam (Rotterdam)-Zuid-Holland, Den Haag (Den Haag)-Zuid-Holland, Utrecht (Utrecht)-Utrecht, Haarlem (Haarlem)-Noord-Holland, Hilversum (Hilversum)-Noord-Holland, Bussum (Gooise Meren)-Noord-Holland, Weesp (Weesp)-Noord-Holland, Diemen (Diemen)-Noord-Holland, Alkmaar (Alkmaar)-Noord-Holland, Heemstede (Heemstede)-Noord-Holland, Leidschendam (Leidschendam-Voorburg)-Zuid-Holland, Leidsche Rijn (Utrecht)-Utrecht, Nederland] [, ]
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Ben je toe aan een mooie carrière in de kinderopvang of denk je aan een volgende stap daarin? Als zelfstandig Pedagogisch Medewerker kun je aan de slag bij een van de vele kinderopvangorganisaties die zich bij ons netwerk hebben aangesloten. Als freelancer bepaal je zelf waar, wanneer, hoe lang en tegen welk uurtarief je aan de slag gaat.

Tadaah is een platform waar freelancers in de kinderopvang worden gekoppeld aan kinderopvangorganisaties. Tadaah is een initiatief voortgekomen uit een netwerk van freelancers en kinderopvangorganisaties. Het netwerk bestaat uit pedagogisch medewerkers die soms al jaren in het vak zitten.

Tadaah biedt freelancers in de kinderopvang een geavanceerd platform en een applicatie waarmee eenvoudig en snel opdrachten kunnen worden geaccepteerd. 

Daarnaast zorgen wij voor coaching en ondersteuning voor Pedagogisch Medewerkers bij de overstap naar zelfstandigheid om als freelancer aan de slag te kunnen gaan.

Op onze website: www.tadaah.nl kunt u meer informatie krijgen.

Details overeenkomst

Als freelancer aangesloten bij Tadaah werk je zelfstandig. De opdrachten worden door de kinderopvangorganisaties geplaatst op het platform. Wanneer een opdracht geaccepteerd wordt door de freelancer gaat deze aan de slag op basis van een opdracht tot dienstverlening tussen de freelancer en de kinderopvangorganisatie. De inhoud, de duur van de opdracht, de plaats, de datum en het uurtarief zijn belangrijke elementen van de overeenkomst die wordt aangegaan door de freelancer met de kinderopvangorganisatie. Onze coaches kunnen je uitstekend adviseren om een passend tarief te verlangen. Veelal ligt het uurtarief tussen de € 25 en € 35 euro per uur, afhankelijk van opleiding, ervaring etc.

Kwalificaties

Om als freelancer aangesloten bij Tadaah aan de slag te kunnen gaan dien je te beschikken over een diploma op minimaal MBO-3/4 (Pedagogisch Medewerker) of HBO (Pedagogiek). Daarnaast zijn er talloze andere diploma's geschikt om bijvoorbeeld in de buitenschoolse opvang (BSO) te mogen werken. Op onze website hebben we een overzicht gepubliceerd van alle mogelijke diploma's waarmee je aan de slag kunt.

Een freelancer beschikt daarnaast ook over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een aansprakelijkheidsverzekering. Onze Tadaah coaches helpen je hier graag mee. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen wij voor je aan.

Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !