Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Pedagogisch medewerker KDV 't Spiegeltje

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Pedagogisch medewerker KDV 't Spiegeltje
Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg Bussum (Gooise Meren), Noord-Holland, Nederland 10 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 2000 - 2750 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 09-01-2019
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 09-01-2019
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 08-02-2019
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

De functie
Voor onze kleinschalige KDV ’t Spiegeltje in Bussum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die het leuk vindt om met kinderen tussen de 0 en 4 jaar te werken. Wij zoeken een collega die per 1 februari 2019 ons team komt versterken voor 32 uur per week op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Gedurende de dag zie jij goed wat de behoeftes van de kinderen zijn. Met veel plezier en zelfstandigheid bedenk jij leerzame activiteiten die op de behoeftes én op de ontwikkelingsfase van de kinderen zijn afgestemd. Wij geven jou alle vrijheid en de tools om dit op een creatieve wijze te kunnen doen. KDV ’t Spiegeltje bestaat uit een kleine en gezellige groep. Hier groeien de kinderen op van baby tot kleuter in een vertrouwde omgeving. Als pedagogisch medewerker bouw jij met zowel de kinderen als de ouders een band op. In het hetzelfde pand is een BSO-groep gevestigd, waarmee nauw wordt samengewerkt.


Voel jij je bij ons thuis?
Als SKBNM-er heb hart voor kinderen én voor de zaak. Je bent trots te werken voor een organisatie waar het kind altijd centraal staat, waar we investeren in échte kwalitatieve opvang door te werken met onze eigen pedagogische methode. Je bent creatief en bedenkt zelf leuke activiteiten die vorm geven aan onze pedagogische methode. Daarvoor krijg je alle vrijheid en de benodigde middelen. Als SKBNM-er bljf je leren en krijg je trainingen om je werk steeds beter te kunnen doen.

Details overeenkomst

Wij bieden je...

 • een uitdagende en afwisselende baan binnen een organisatie waar kinderen en medewerkers centraal staan;
 • een goede werksfeer binnen een hecht team met een leidinggevende die je ondersteunt op de werkvloer;
 • ruimte voor eigen initiatief en de benodigde middelen om je werk goed te kunnen doen;
 • trainingen en opleidingen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • een salaris is conform de cao kinderopvang, schaal 6 (minimaal € 2.047,-,-  en maximaal € 2.793,- per maand op basis van een 36-urige werkweek). 
 • de mogelijkheid om méér te werken door als invalkracht aan de slag te gaan.

Interesse
Wil jij samen met kinderen spelen, ontdekken en hen ook iets leren. Solliciteer dan direct maar wel voor 28 januari 2019 via de onderstaande “solliciteer” button. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan met Marga IJkhout op telefoonnummer  035-6910240.

SKBNM
De SKBNM is een professionele en dynamische kinderopvangorganisatie. Met ruim 300 medewerkers vangen wij wekelijks meer dan 3000 kinderen van 0 tot 16 jaar op. Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse (sport) opvang, tussenschoolse opvang en tieneropvang. Wij vinden dat kwaliteit, niet prijs, dé leidraad is en dat kwalitatieve kinderopvang voor álle kinderen toegankelijk moet zijn. Ook medewerkers bieden wij kwaliteit! Wij hebben oog voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en vinden een goede werksfeer, collegialiteit en ruimte voor eigen initiatief van groot belang.

Midden in de wijk het Spiegel is kinderdagverblijf en BSO ’t Spiegeltje gevestigd. ’t Spiegeltje is een kleine locatie met één KDV en één BSO groep groep. De locatie heeft een mooie en lichte groepsruimte, zandbak en buitenplein.

 

Details overeenkomst
Kwalificaties

Wij zoeken een collega die…

 • enthousiast en zelfstandig is;
 • graag met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar werkt;
 • beschikt over goede contactuele eigenschappen;
 • een positieve en actieve instelling heeft;
 • goed overzicht kan houden en rust kan bewaren;
 • in het bezit is van een kwalificerend diploma op minimaal MBO 3 niveau;
 • creatief is in het bedenken en uitvoeren van ontwikkelingsgerichte activiteiten.
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

636
Werkgevers
1008
Job seekers
600
Bedrijven
123
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !