Ondersteuning
VacatureKinderopvang - nanny in driebergen

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
nanny in driebergen
Kinderopvang Thuis Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug), Utrecht, Nederland 73 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 3 jaar
Salarisbereik: € 1000 - 1500 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 05-12-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 1 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 05-12-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 04-01-2019
Kinderopvang Thuis http://kinderopvang-thuis.nl Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Vacature Nanny Driebergen

Kinderopvang Thuis  zoekt voor een actief jongens-gezin in Driebergen een nanny – gastouder aan huis voor de opvang van drie jongens van 6, 4 en 1,5 jaar. De opvangdagen zijn maandag en dinsdag van 7.30-18.00 uur.

De ouders willen voor de kinderen graag de overstap maken van KDV/ BSO naar opvang aan huis om zo meer rust te creëren voor de kinderen op de dagen als zij zelf aan het werk zijn. Zij vinden het belangrijk dat er genoeg aandacht en tijd is voor de kinderen en er goed ingespeeld wordt op de behoeften van het kind, zoals genoeg rust voor de baby, lekker naar buiten, samen dingen doen, maar ook alleen leren spelen.

Het gezin zoekt een actieve, ervaren en ondernemende nanny – gastouder, die er lekker op uit trekt met de jongens naar bv de speeltuin en het bos, zodat de jongens voldoende hun energie kwijt kunnen. Iemand die aandacht en tijd neemt voor de kinderen en ze begeleidt en stimuleert in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. De kinderen zijn graag buiten, maar kunnen ook lekker binnen spelen met bv lego, duplo en puzzels. Verder is het fijn als er wat huishoudelijke klusjes gedaan worden, zoals koken, een wasje en even de stofzuiger door het huis. De school van de oudste is op loopafstand.

Startdatum zo spoedig mogelijk in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even.

Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen en wil je in aanmerking komen voor deze vacature? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

  1. info@kinderopvang-thuis.nlT. 06-29459515 (Bianca)
Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

650
Werkgevers
1018
Job seekers
613
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !