Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Nanny flex BSO

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is sinds 2009 de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebookruim 15.000 volgers )Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 400 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Vacature Informatie
Nanny flex BSO Super Top
Het Nannybureau Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland 19 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 2 jaar of meer
Salarisbereik: € - Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 02-10-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 02-10-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 01-11-2018
Het Nannybureau https://hetnannybureau.nl/ Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

VACATURE: Nanny gezocht voor gezin in Apeldoorn (de Maten)

Het Nannybureau zoekt voor een eenoudergezin in Apeldoorn (de Maten) een Nanny, die de opvang bij de kinderen in huis verzorgt.

Opvangtijden: de nanny moet flexibel inzetbaar zijn in verband met wisselende diensten (ziekenhuis). Het gaat om ongeveer 15 - 18 uren per week, verspreid over maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.45 uur tot 21:00 u of van 14.45 tot 17.30u. Woont de Nanny in de buurt dan zou voorschoolse opvang tot de mogelijkheden behoren. Het werkrooster van de moeder is 7 weken van tevoren bekent. Op dat moment is het mogelijk om met de nanny het werkrooster voor die weken te bepalen.

Schoolvakanties en studiedagen in overleg.Start: Zo snel mogelijk

Kinderen:
Dochter van 13 jaar. Een zelfstandige, serieuze en vrolijke meid die in de tweede klas van het VWO zit. In haar vrije tijd zit ze op musicalles en loopt ze een folderwijk.
Dochter van 10 jaar. Een vrolijk, creatief en ondernemend meisje. Ze zit in groep 7 van het basisonderwijs. Ze zit op zwemmen.
Zoon van 8 jaar. Een fantasierijke, vrolijke en ondernemende jongen, die veel energie heeft. Hij zit op judo en speelt graag met lego.

Functieprofiel:

 • Afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW, minimaal MBO2

 • Geldig Kinder-EHBO (of bereid zijn deze te halen)

 • Aantoonbare ervaring in de kinderopvang met kinderen in deze leeftijdscategorie

 • Verantwoordelijk, sensitief, zelfstandig

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Woonachtig in regio (bij voorkeur)

 • Voor langere tijd beschikbaar voor dit gezin

 • Je bent bereid om de avondmaaltijd voor te bereiden

   

  Arbeidsvoorwaarden:

 • Je werkt volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

 • Het uurloon wordt in overleg met de moeder vastgesteld. Je moet zelf aangifte doen bij de

  belastingdienst.

 • Het Nannybureau biedt jou de mogelijkheid om je deskundigheid te vergroten door jaarlijks

  twee workshops aan te bieden. Ook ontvang je een uitnodiging voor de opfriscursus van je Kinder-EHBO.

   

  Over het gezin:
  De kinderen wonen met hun moeder in een tussenwoning in de wijk de Maten, in Apeldoorn. In de nabijheid bevindt zich een winkelcentrum. Er is skatebaan in de buurt, waar de jongen graag naartoe gaat. Van de nanny wordt gevraagd om de twee jongste kinderen bij aanvang van de opvang (dienst) uit school te halen. Dit is om 14.45 uur. De school bevindt zich op 2 kilometer afstand van de woning. De nanny kan hiervoor de fiets van de moeder gebruiken.
  Het is belangrijk dat de nanny het avondeten kan bereiden en samen met hen eet.

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

602
Werkgevers
979
Job seekers
570
Bedrijven
191
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (28)Bussum (Gooise Meren) (10)Amersfoort (Amersfoort) (9)Amsterdam (Amsterdam) (9)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (9)Zoetermeer (Zoetermeer) (6)De Meern (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (5)Dordrecht (Dordrecht) (5)Leiden (Leiden) (5)Voorhout (Teylingen) (5)Breda (Breda) (4)Gouda (Gouda) (4)Apeldoorn (Apeldoorn) (3)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (3)Wateringen (Westland) (3)Castricum (Castricum) (2)De Goorn (Koggenland) (2)Goirle (Goirle) (2)Haastrecht (Krimpenerwaard) (2)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (2)Vleuten (Utrecht) (2)Voorburg (Leidschendam-Voorburg) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Wijchen (Wijchen) (2)Woudrichem (Woudrichem) (2)'s-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch) (1)Almere (Almere) (1)Arnhem (Arnhem) (1)Austerlitz (Zeist) (1)Baarn (Baarn) (1)Bergambacht (Krimpenerwaard) (1)Bergschenhoek (Lansingerland) (1)Bilthoven (De Bilt) (1)Drachten (Smallingerland) (1)Duivendrecht (Ouder-Amstel) (1)Egmond aan Zee (Bergen) (1)Eindhoven (Eindhoven) (1)Enkhuizen (Enkhuizen) (1)Enschede (Enschede) (1)Enspijk (Geldermalsen) (1)Groningen (Groningen) (1)Haarlem (Haarlem) (1)Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) (1)Harderwijk (Harderwijk) (1)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (1)Hilversum (Hilversum) (1)Hoofddorp (Haarlemmermeer) (1)Hoogeveen (Hoogeveen) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Krommenie (Zaanstad) (1)Maarssen (Stichtse Vecht) (1)Meppel (Meppel) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Oosterblokker (Drechterland) (1)Pijnacker (Pijnacker-Nootdorp) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Ridderkerk (Ridderkerk) (1)Rijnsburg (Katwijk) (1)Silvolde (Oude IJsselstreek) (1)Slochteren (Slochteren) (1)Spanbroek (Opmeer) (1)Stolwijk (Krimpenerwaard) (1)Tilburg (Tilburg) (1)Waddinxveen (Waddinxveen) (1)Wassenaar (Wassenaar) (1)Wehl (Doetinchem) (1)Westmaas (Binnenmaas) (1)Zeist (Zeist) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !