Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Nanny, gastouder aan huis

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Nanny, gastouder aan huis Super Top
Het Nannybureau Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland 71 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 2 jaar of meer
Salarisbereik: € - Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 05-10-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar (werkervaring in de kinderopvang)
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 05-10-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 04-11-2018
Het Nannybureau https://hetnannybureau.nl/ Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Nanny, gastouder aan huis, voor gezin in Apeldoorn (nabij Centrum)

Het Nannybureau zoekt voor een gezin met 3 kinderen een Nanny, die de opvang bij de kinderen in huis verzorgt.

 

Opvangtijden:         dinsdag en donderdag 7.45 tot 17.45u

Start:                       zsm, maar het liefst per 1 december 2018

 

Hier volgt een korte beschrijving van de kinderen:

Alle drie zijn het echt meisje-meisjes. Ze houden van zingen, van naar buiten gaan, zijn geïnteresseerd en leren graag. Ze hebben behoefte aan structuur, en volgen het liefst een vast patroon gedurende de dag.

Dochter(4 jaar) is een rustig, verantwoordelijk en serieus meisje. Ze houdt van knutselen, kleien, verven, dansen. Ze helpt graag mee met kleine klusjes in huis, zoals met de was. Ze vindt het leuk om te helpen bij de verzorging van haar zusjes. Het is een wijs, leergierig en gevoelig meisje.

Dochter(2 jaar) is gevoelig en wijs, en heeft een sterke behoefte aan geborgenheid en gezelligheid. Ze wil graag samen dingen doen, maar ze kan zich ook goed alleen vermaken. Dit meisje vindt het leuk om spelletjes te doen waar ze haar fijne motoriek kan gebruiken en bij dingen in het huishouden betrokken te worden. Ze houdt ervan om dingen zelf te doen (boterham smeren of kleren aantrekken)

Dochter(2 jaar) is een vrolijke, eigenwijze en stoere meid. Ze houdt van klimmen en klauteren, maar loopt ook veel rond met een pop onder haar arm. Ze kan hele liedjes voordragen op momenten als zij daar zin in heeft. Ze wil alles onderzoeken en ervaren. Ze lijkt nu al interesse te hebben voor techniek. Ze is sociaal, onbevangen en houdt veel van buiten spelen.

Functieprofiel:

 • Afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW, minimaal MBO3
 • Geldig Kinder-EHBO (of bereid zijn deze te halen)
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in de kinderopvang met jonge kinderen
 • Je bent rustig en geduldig
 • Je toont initiatief, je kunt zelfstandig de dag indelen met activiteiten
 • Je biedt de kinderen structuur en duidelijkheid
 • Liefde voor kinderen, warmte en gezelligheid staan bij jou voorop
 • Je bent creatief
 • Je bent graag buiten met de kinderen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel richting de kinderen als richting de ouders
 • Je biedt de kinderen activiteiten die bij hen passen, en kan hen ook de ruimte bieden om zelfstandig te spelen
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar voor dit gezin
 • Je bent doortastend, zelfverzekerden sensitief
 • Je vindt het leuk om de avondmaaltijd voor te bereiden en eet samen met de kinderen rond 17.15/17.30 uur.
 • Je bent in staat om het huis(houden) enigszins op orde over te dragen aan het einde van de dag (bereid om de woonkamer/keuken te stofzuigen, het aanrecht op te ruimen, de eettafel af te nemen, een wasje te draaien indien nodig, e.d.).
 • Je rookt niet

Arbeidsvoorwaarden:

 • Je werkt volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’.
 • Het uurloon wordt in overleg met de ouders vastgesteld. Je moet zelf aangifte doen bij de belastingdienst.
 • Het Nannybureau biedt jou de mogelijkheid om je deskundigheid te vergroten door jaarlijks twee workshops aan te bieden. Ook ontvang je een uitnodiging voor de opfriscursus van je Kinder-EHBO.

Over het gezin:

Het gezin woont in een twee-onder-éénkapwoning in Apeldoorn dichtbij het Centrum. Winkels, speeltuintjes en de school van oudste dochter zijn op loopafstand. Van de Nanny verwacht dat ze haar naar school brengt `s morgens en weer ophaalt om 14.00 uur (er is een continurooster). In de schoolvakanties zijn alle drie de kinderen overdag thuis.

Het gezin heeft behoefte aan een Nanny die het avondeten wil klaarmaken. Een Nanny die het leuk vindt om zich bezig te houden met gezonde voeding, heeft de voorkeur. Het gezin eet vegetarisch. Er is hier veel ruimte voor eigen ideeën van de Nanny.

De ouders vinden het belangrijk dat het kind ‘kind mag zijn’. Lekker veel spelen, gezellig aan tafel eten en weinig TV kijken zijn kernwaarden van dit gezin. Aansluiten bij het kind, dat is een wens van de ouders. Ouders vinden het prima als de Nanny op de fiets met de kinderen erop uit gaat naar het centrum of naar een kinderboerderij.

Ze verwachten dat de komst van een Nanny hen als gezin meer rust zal brengen.

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

627
Werkgevers
1002
Job seekers
590
Bedrijven
184
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (28)Amsterdam (Amsterdam) (17)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (11)Leiden (Leiden) (10)De Meern (Utrecht) (8)Bussum (Gooise Meren) (5)Amersfoort (Amersfoort) (4)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (3)Nieuwegein (Nieuwegein) (3)Vleuten (Utrecht) (3)Voorburg (Leidschendam-Voorburg) (3)Arnhem (Arnhem) (2)Badhoevedorp (Haarlemmermeer) (2)Bergschenhoek (Lansingerland) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Enkhuizen (Enkhuizen) (2)IJsselstein (IJsselstein) (2)Maasland (Midden-Delfland) (2)Pijnacker (Pijnacker-Nootdorp) (2)Soesterberg (Soest) (2)Utrecht (Utrecht) (2)Westmaas (Binnenmaas) (2)Almere (Almere) (1)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Benningbroek (Medemblik) (1)Beuningen (Beuningen) (1)Bilthoven (De Bilt) (1)Breda (Breda) (1)Delft (Delft) (1)Deventer (Deventer) (1)Diepenveen (Deventer) (1)Drachten (Smallingerland) (1)Groningen (Groningen) (1)Haaksbergen (Haaksbergen) (1)Haarlem (Haarlem) (1)Haastrecht (Krimpenerwaard) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hillegom (Hillegom) (1)Hoofddorp (Haarlemmermeer) (1)Hoogkarspel (Drechterland) (1)Hoorn (Hoorn) (1)Houten (Houten) (1)Landsmeer (Landsmeer) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Malden (Heumen) (1)Montfoort (Montfoort) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Naarden (Gooise Meren) (1)Nes aan de Amstel (Amstelveen) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Odijk (Bunnik) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Oostenrijk (1)Oudewater (Oudewater) (1)Purmerend (Purmerend) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (1)Rhenen (Rhenen) (1)Twello (Voorst) (1)Venhuizen (Drechterland) (1)Voorhout (Teylingen) (1)Voorschoten (Voorschoten) (1)Zevenhuizen ? (Tytsjerksteradiel) (1)Zoetermeer (Zoetermeer) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !