Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Nanny, gastouder aan huis

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is sinds 2009 de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebookruim 15.000 volgers )Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 400 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Vacature Informatie
Nanny, gastouder aan huis Super Top
Het Nannybureau Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland 15 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: 2 jaar of meer
Salarisbereik: € - Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Gastouder
Functietitel: Nanny / gastouder aan huis
Geplaatst: 05-10-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar (werkervaring in de kinderopvang)
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 05-10-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 04-11-2018
Het Nannybureau https://hetnannybureau.nl/ Apeldoorn (Apeldoorn), Gelderland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Nanny, gastouder aan huis, voor gezin in Apeldoorn (nabij Centrum)

Het Nannybureau zoekt voor een gezin met 3 kinderen een Nanny, die de opvang bij de kinderen in huis verzorgt.

 

Opvangtijden:         dinsdag en donderdag 7.45 tot 17.45u

Start:                       zsm, maar het liefst per 1 december 2018

 

Hier volgt een korte beschrijving van de kinderen:

Alle drie zijn het echt meisje-meisjes. Ze houden van zingen, van naar buiten gaan, zijn geïnteresseerd en leren graag. Ze hebben behoefte aan structuur, en volgen het liefst een vast patroon gedurende de dag.

Dochter(4 jaar) is een rustig, verantwoordelijk en serieus meisje. Ze houdt van knutselen, kleien, verven, dansen. Ze helpt graag mee met kleine klusjes in huis, zoals met de was. Ze vindt het leuk om te helpen bij de verzorging van haar zusjes. Het is een wijs, leergierig en gevoelig meisje.

Dochter(2 jaar) is gevoelig en wijs, en heeft een sterke behoefte aan geborgenheid en gezelligheid. Ze wil graag samen dingen doen, maar ze kan zich ook goed alleen vermaken. Dit meisje vindt het leuk om spelletjes te doen waar ze haar fijne motoriek kan gebruiken en bij dingen in het huishouden betrokken te worden. Ze houdt ervan om dingen zelf te doen (boterham smeren of kleren aantrekken)

Dochter(2 jaar) is een vrolijke, eigenwijze en stoere meid. Ze houdt van klimmen en klauteren, maar loopt ook veel rond met een pop onder haar arm. Ze kan hele liedjes voordragen op momenten als zij daar zin in heeft. Ze wil alles onderzoeken en ervaren. Ze lijkt nu al interesse te hebben voor techniek. Ze is sociaal, onbevangen en houdt veel van buiten spelen.

Functieprofiel:

 • Afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW, minimaal MBO3
 • Geldig Kinder-EHBO (of bereid zijn deze te halen)
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in de kinderopvang met jonge kinderen
 • Je bent rustig en geduldig
 • Je toont initiatief, je kunt zelfstandig de dag indelen met activiteiten
 • Je biedt de kinderen structuur en duidelijkheid
 • Liefde voor kinderen, warmte en gezelligheid staan bij jou voorop
 • Je bent creatief
 • Je bent graag buiten met de kinderen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel richting de kinderen als richting de ouders
 • Je biedt de kinderen activiteiten die bij hen passen, en kan hen ook de ruimte bieden om zelfstandig te spelen
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar voor dit gezin
 • Je bent doortastend, zelfverzekerden sensitief
 • Je vindt het leuk om de avondmaaltijd voor te bereiden en eet samen met de kinderen rond 17.15/17.30 uur.
 • Je bent in staat om het huis(houden) enigszins op orde over te dragen aan het einde van de dag (bereid om de woonkamer/keuken te stofzuigen, het aanrecht op te ruimen, de eettafel af te nemen, een wasje te draaien indien nodig, e.d.).
 • Je rookt niet

Arbeidsvoorwaarden:

 • Je werkt volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’.
 • Het uurloon wordt in overleg met de ouders vastgesteld. Je moet zelf aangifte doen bij de belastingdienst.
 • Het Nannybureau biedt jou de mogelijkheid om je deskundigheid te vergroten door jaarlijks twee workshops aan te bieden. Ook ontvang je een uitnodiging voor de opfriscursus van je Kinder-EHBO.

Over het gezin:

Het gezin woont in een twee-onder-éénkapwoning in Apeldoorn dichtbij het Centrum. Winkels, speeltuintjes en de school van oudste dochter zijn op loopafstand. Van de Nanny verwacht dat ze haar naar school brengt `s morgens en weer ophaalt om 14.00 uur (er is een continurooster). In de schoolvakanties zijn alle drie de kinderen overdag thuis.

Het gezin heeft behoefte aan een Nanny die het avondeten wil klaarmaken. Een Nanny die het leuk vindt om zich bezig te houden met gezonde voeding, heeft de voorkeur. Het gezin eet vegetarisch. Er is hier veel ruimte voor eigen ideeën van de Nanny.

De ouders vinden het belangrijk dat het kind ‘kind mag zijn’. Lekker veel spelen, gezellig aan tafel eten en weinig TV kijken zijn kernwaarden van dit gezin. Aansluiten bij het kind, dat is een wens van de ouders. Ouders vinden het prima als de Nanny op de fiets met de kinderen erop uit gaat naar het centrum of naar een kinderboerderij.

Ze verwachten dat de komst van een Nanny hen als gezin meer rust zal brengen.

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

602
Werkgevers
979
Job seekers
570
Bedrijven
191
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (28)Bussum (Gooise Meren) (10)Amersfoort (Amersfoort) (9)Amsterdam (Amsterdam) (9)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (9)Zoetermeer (Zoetermeer) (6)De Meern (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (5)Dordrecht (Dordrecht) (5)Leiden (Leiden) (5)Voorhout (Teylingen) (5)Breda (Breda) (4)Gouda (Gouda) (4)Apeldoorn (Apeldoorn) (3)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (3)Wateringen (Westland) (3)Castricum (Castricum) (2)De Goorn (Koggenland) (2)Goirle (Goirle) (2)Haastrecht (Krimpenerwaard) (2)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (2)Vleuten (Utrecht) (2)Voorburg (Leidschendam-Voorburg) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Wijchen (Wijchen) (2)Woudrichem (Woudrichem) (2)'s-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch) (1)Almere (Almere) (1)Arnhem (Arnhem) (1)Austerlitz (Zeist) (1)Baarn (Baarn) (1)Bergambacht (Krimpenerwaard) (1)Bergschenhoek (Lansingerland) (1)Bilthoven (De Bilt) (1)Drachten (Smallingerland) (1)Duivendrecht (Ouder-Amstel) (1)Egmond aan Zee (Bergen) (1)Eindhoven (Eindhoven) (1)Enkhuizen (Enkhuizen) (1)Enschede (Enschede) (1)Enspijk (Geldermalsen) (1)Groningen (Groningen) (1)Haarlem (Haarlem) (1)Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) (1)Harderwijk (Harderwijk) (1)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (1)Hilversum (Hilversum) (1)Hoofddorp (Haarlemmermeer) (1)Hoogeveen (Hoogeveen) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Krommenie (Zaanstad) (1)Maarssen (Stichtse Vecht) (1)Meppel (Meppel) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Oosterblokker (Drechterland) (1)Pijnacker (Pijnacker-Nootdorp) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Ridderkerk (Ridderkerk) (1)Rijnsburg (Katwijk) (1)Silvolde (Oude IJsselstreek) (1)Slochteren (Slochteren) (1)Spanbroek (Opmeer) (1)Stolwijk (Krimpenerwaard) (1)Tilburg (Tilburg) (1)Waddinxveen (Waddinxveen) (1)Wassenaar (Wassenaar) (1)Wehl (Doetinchem) (1)Westmaas (Binnenmaas) (1)Zeist (Zeist) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !