Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Kinderleidster gezocht voor hotels in Oostenrijk - winterseizoen

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Vacature Informatie
Kinderleidster gezocht voor hotels in Oostenrijk - winterseizoen Super Top
Topkid Hotels Oostenrijk, Oostenrijk, Oostenrijk 78 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Tijdelijk / projectbasis
Duur arbeidsovereenkomst / project: ca. 3 maanden
Salarisbereik: € - 1500 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 30-11-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw (Wij zoeken een medewerk(st)er voor kinderclubs in 2 van onze hotels in Oostenrijk)
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 30-11-2018
Aantal vacatures: 3
Stop publiceren: 30-12-2018
Topkid Hotels http://www.topkidhotels.nl Oostenrijk, Oostenrijk, Oostenrijk
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Voor 2 van onze hotels in Oostenrijk zijn wij op zoek naar medewerk(st)ers voor de kinderclubs. Onze hotels bieden opvang en animatie voor kinderen van 0 tot een jaar of 14. Aangezien het om het winterseizoen gaat, zullen er overdag vooral veel kleintjes in de opvang zijn, die nog niet naar skiles kunnen. Na de skiles en 's avonds zijn de oudere kinderen er dan ook.

Familotel Lengauer Hof in Hinterglemm is op zoek naar 2 kinderleidsters en Familotel Hopfgarten in Hopfgarten zoekt er 1. Ervaring is niet per sé noodzakelijk, het spreken van de Duitse taal natuurlijk wel. 

In Familotel Lengauer Hof wordt ca. 48 gewerkt, verdeeld over 6 dagen per week. Salarisindicatie ca. € 1400 netto, afhankelijk van opleiding en ervaring.

In Familotel Hopfgarten wordt ca. 40 uur gewerkt, verdeeld over 5 dage per week. Salarisindicatie ca. € 1500 bruto, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Periode: vanaf ca. 20 december tot ca. 30 maart. 

Bij beide hotels krijg je kost & inwoning en korting bij de bergbahnen e.d. Salarisindicatie

 

Even een kijkje nemen?  www.lengauerhof.at  en  www.familienhotel-hopfgarten.at

Interesse?  Stuur je CV en motivatie (mag gewoon in het NL) naar info@topkidhotels.nl (Corina Könst) of bel: 06-5341 3469. 

 

 

 

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Video
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

650
Werkgevers
1018
Job seekers
613
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !