Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Flexibel pedagogisch medewerker

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches  kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( 15.000 volgers ) , Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 300 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Vacature Informatie
Flexibel pedagogisch medewerker
KOKO Kinderopvang Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk), Zuid-Holland, Nederland 7 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € 1750 - 2750 Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 16-04-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: Nieuw
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 16-04-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 16-05-2018
KOKO Kinderopvang https://www.kokokinderopvang.nl/ Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk), Zuid-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving
Als flexibel pedagogisch medewerker ben je van alle markten thuis! Het werken op verschillende groepen is jou niet vreemd. Jij wordt voor de teams, de ouders en kinderen een vast gezicht. Samen met je collega's ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag bij ons beleven. Je hebt een zelfstandige en zekere houding en weet op een juiste manier de dag over te dragen wanneer de ouders de kinderen komen ophalen.

Het Papegaaiennest is dé kinderopvang van Reeuwijk-Brug. We zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de basisscholen en bibliotheek. Op het kinderdagverblijf vangen we de kinderen op in vier verticale groepen. Naast de verzorgende taken bieden we veel activiteiten aan voor de kinderen gericht en aangepast op hun ontwikkeling. We gaan veel naar buiten en maken daarvoor gebruik van onze natuurtuin. Op de BSO werken we met 5 horizontale groepen. Door de ligging van de locatie gaan we regelmatig het Reeuwijkse Hout in met de kinderen, maar ook bezoeken we de senioren van het lokale centrum voor senioren. In de vakanties bieden we zo mogelijk nog leukere activiteiten aan.

Hoe het kan gaan
Vandaag mag je aan de slag op onze BSO! Je start met het voorbereiden van de activiteiten en in orde maken van het lokaal. Samen met je collega's haal je de kinderen op uit de klassen. Met de kinderen loop je naar het BSO lokaal waar de kinderen eerst even bijkomen van hun schooldag. Als iedereen binnen is wordt er (volgens ons gezonde voedingsbeleid) wat gegeten en gedronken. Vervolgens geef je een gave workshop volgens ons Fit&Fun programma. Na de workshop komen jullie nog even samen om te genieten van een lekker stuk fruit.

Handig om te weten
Het aantal uur is gebaseerd op 1 dag kinderdagverblijf en 2 middagen BSO. Inzet kan per week verschillen. De werktijden liggen tussen 7:30 uur en 18:30 uur.

Wie ben jij?
  • Je bent gek op kinderen!
  • Je ben proactief, flexibel en bereid een stap extra te zetten.
  • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega's.
  • Je hebt de drive om jezelf steeds verder te ontwikkelen.
  • Je hebt vanzelfsprekend een diploma conform de eisen die de cao kinderopvang stelt.

Wij bieden…
  • een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.
  • een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van € 1.943,- tot € 2.652.- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • een uitdagende werkplek met fijne collega's.
  • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan, collectieve ziektekosten- en autoverzekering en een SWKGroepPas met aantrekkelijke kortingen!

Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Neem dan contact op met Liselotte Straathof, locatiemanager, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via 06-20447344.

Waar wacht je nog op? Reageer direct online op deze vacature onder vermelding van vacaturenummer 10-18-PAP-KOKO.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek, een meeloopdag en een afsluitend arbeidsvoorwaardengesprek. Ook worden referenties opgevraagd.

Over KOKO Kinderopvang B.V.
Voor Het Papegaaiennest zijn wij per 15 april 2018 op zoek naar een

Flexibel pedagogisch medewerker
(14 uur, op maandag, dinsdag en donderdag)

Sleutelwoorden
pedagogisch medewerker flexibel kinderopvang, sociaal pedagogisch medewerker flex bso kdv
Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

511
Werkgevers
923
Job seekers
485
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Amsterdam (Amsterdam) (20)Rotterdam (Rotterdam) (19)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (10)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (7)Vleuten (Utrecht) (7)Utrecht (Utrecht) (6)De Meern (Utrecht) (5)Leiden (Leiden) (5)Purmerend (Purmerend) (4)Tilburg (Tilburg) (4)Haarlem (Haarlem) (3)Overveen (Bloemendaal) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Zutphen (Zutphen) (3)Amstelveen (Amstelveen) (2)Apeldoorn (Apeldoorn) (2)Delft (Delft) (2)Diemen (Diemen) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Oostzaan (Oostzaan) (2)'s-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch) (1)Alphen (Alphen-Chaam) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Arnhem (Arnhem) (1)Bergambacht (Krimpenerwaard) (1)Bergschenhoek (Lansingerland) (1)Castricum (Castricum) (1)De Kwakel (Uithoorn) (1)Goirle (Goirle) (1)Grave (Grave) (1)Haastrecht (Krimpenerwaard) (1)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (1)Hengelo (Hengelo) (1)Hillegom (Hillegom) (1)Hoofddorp (Haarlemmermeer) (1)Hoogerheide (Woensdrecht) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Krommenie (Zaanstad) (1)Laren (Laren) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Lochem (Lochem) (1)Maasland (Midden-Delfland) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Naarden (Gooise Meren) (1)Nes aan de Amstel (Amstelveen) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oosterwolde / Easterwâlde (Ooststellingwerf) (1)Ouderkerk aan de Amstel (Amstelveen) (1)Poeldijk (Westland) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (1)Ridderkerk (Ridderkerk) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Ugchelen (Apeldoorn) (1)Voorschoten (Voorschoten) (1)Warmond (Teylingen) (1)Wassenaar (Wassenaar) (1)Wateringen (Westland) (1)Wormerveer (Zaanstad) (1)Zwaag (Hoorn) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !