Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Holland Kinderopvang

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Tumblr en diverse andere websites zoals WerkenbijKinderopvang en Werkeninkinderopvang.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Holland Kinderopvang
admin@hollandkinderopvang.nl Delft (Delft), Zuid-Holland, Nederland

Wij dragen de zorg voor kinderen van 0 tot 12 jaar tijdens dag- voor-, tussen- en naschoolse opvang. 
Kinderen kunnen bij ons van 7.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur van maandag tot en met vrijdag terecht bij één van onze vestigingen.
Tijdens vakanties en studiedagen van de school bieden wij ook extra opvang aan van 7.00 uur tot 19.00uur.

Kinderen van 0 tot 4 jaar worden geplaatst op locatie de Appelboom.
Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen terecht bij de Peppel of de Kastanje.
Door onze kleinschaligheid en persoonlijke zorg is er veel contact en afstemming tussen de verschillende locaties. 
Op alle locaties werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers die werken volgens onze uitgangspunten van mededogen, eerlijk & open en correcte omgangsvormen.

STEVIGE STAM
De boom van Holland Kinderopvang staat hiervoor symbool: Met een stevige stam, die toch flexibel is en mee kan waaien met de wind, in alle windrichtingen. Met blaadjes die lijken op geslepen diamantjes voor alle facetten van ieder individueel kind, ouder en medewerker. Elk blaadje afzonderlijk staat weer in contact met de anderen via de takken van de bomen, wat de sociale context en samenwerking weergeeft. Uiteraard groeit en bloeit deze boom, seizoen in en seizoen uit.

Contactpersoon: Anne-Marieke Holland
Contact email: admin@hollandkinderopvang.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 03-07-2015
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers): 25
Adres: van Slingelandtstraat 4
Adres (aanvullend):
Postcode: 2613TT

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !