Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Nanny Service Nederland Regio Midden

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Nanny Service Nederland Regio Midden
gwendolyn@nannyservicenederland.nl Zeist (Zeist), Utrecht, Nederland

Nanny Service Nederland Regio Midden is een bemiddelings-en begeleidingsbureau voor kinderopvang aan huis en onderdeel van de landelijke keten Nanny Service Nederland. 

Wij zien opvang als een samenwerking tussen ouders en Nanny’s om kinderen een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Nanny Service Nederland brengt Nanny’s en gezinnen bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat onze Nanny’s tevreden zijn. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar een passend gezin. Wij zoeken een gezin die aansluit op jouw wensen en denken met je mee. We dagen jou uit om je te blijven ontwikkelen en staan bekend om onze sterke matches tussen een Nanny en een gezin.

 

Bij Nanny Service Nederland vinden wij het erg belangrijk dat jij tevreden bent. Want als jij tevreden bent dan werkt dit door in het gezin en zijn de gezinnen ook tevreden. Wij staan dagelijks voor jullie klaar en denken met je mee.

Als je bij ons werkt dan heb je de mogelijkheid om contact te hebben met andere Nanny’s om ervaringen uit te wisselen en zaken te bespreken. Ook wordt je continue door ons begeleid. Zelfstandig werken kan natuurlijk best spannend zijn.

Wat wij jou bieden

  • Je kunt ons altijd bereiken en we denken met je mee
  • Een vast contactpersoon vanuit Nanny Service Nederland
  • Gratis belastingadvies, we werken samen met een belastingkantoor
  • Bovengemiddeld salaris met 4 weken doorbetaalde vakantie per jaar
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van studiedagen
  • Na afloop van de studiedagen wordt er gezellig geborreld
  • In onze facebook groep worden activiteiten gedeeld en kun je vragen stellen
  • Een goede verzekering voor als je aan het werk bent

 

Ga jij graag aan de slag als nanny bij een leuk gezin en ben je in het bezit van een kindgerichte opleiding? Wacht dan niet langer met solliciteren, wij horen graag vandaag nog van je!

Wil je graag Nanny aan huis worden, maar heb je niet de juiste opleiding? Wij helpen je graag je diploma te behalen en betalen een deel van de kosten! Vraag naar de voorwaarden.

Schrijf je nu bij ons in en ontvang bij plaatsing een leuk welkomskado!

 

 

Contactpersoon: Gwendolyn Harrijvan
Contact email: gwendolyn@nannyservicenederland.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 01-03-2018
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers): 1
Adres: Jan Willem Frisolaan
Adres (aanvullend): 17
Postcode: 3708 VG

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

637
Werkgevers
1008
Job seekers
600
Bedrijven
116
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !