Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Stichting Kinderopvang Oosterhout

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches  kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( 15.000 volgers ) , Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 300 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Stichting Kinderopvang Oosterhout
corina@kinderopvangoosterhout.nl Oosterhout (Oosterhout), Noord-Brabant, Nederland

Stichting Kinderopvang Oosterhout: BIJZONDER COMPLEET IN KINDEROPVANG

Rol van kinderopvang                                                                                                                                                         Opvang is de kernfunctie, dat wil zeggen het bieden van een uitstekende verzorging, in een opvoedkundige situatie waar ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen worden geboden door gemotiveerde, betrokken en gekwalificeerde  medewerkers.
Deze opvang  vindt plaats in een stimulerende omgeving in een sfeer van respect, veiligheid  en vertrouwen, zodat het individuele kind centraal gesteld wordt. Op deze manier levert de opvang een bijdrage in de ontwikkeling van zelfstandige en sociaal vaardige kinderen, die respect hebben voor zichzelf en anderen en als positieve burgers de maatschappij betreden. 
 
Pedagogische kaders                                                                                                                                                     Kinderen leren door te spelen en daar beleven ze zichtbaar plezier aan. Dat is het eenvoudige uitgangspunt van onze manier van werken. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen interesses en vaardigheden. Door daar op in te spelen is SKO een verrijking voor de kinderen. De pedagogische kaders zijn gebaseerd op de opvoeddoelen:
Emotionele veiligheid, Persoonlijke vaardigheden, Sociale vaardigheden, Waarden en normen
 
Samen werken en samenwerking                                                                                                                                       SKO heeft een transparante en laagdrempelige organisatiestructuur, daardoor weet iedereen elkaar te vinden en te helpen daar waar nodig. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en dit bevordert de samenwerking onderling en met externe contacten.

Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs werken al lang samen, maar in 2012 kreeg de samenwerking een belangrijke nieuwe impuls. Meer en nog beter samenwerken, dat is ons doel. En daarbij willen we maximaal gebruik maken van elkaars kennis, kunde en faciliteiten. De bestuurders van Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs vormen nu van beide stichtingen het College van Bestuur. Daarnaast biedt de samenwerking ook veel praktische voordelen. Omdat er veelvuldig met elkaar wordt overlegd, kunnen we snel schakelen, bijvoorbeeld op het terrein van bezetting en organisatie. Onze visie is dan ook dat de samenwerking veel toegevoegde waarde oplevert voor alle Oosterhoutse kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang. Wij geloven in kinderopvang waarbij wij samen met ouders en scholen een geheel vormen om optimale kansen te creëren voor de opvoeding en ontwikkelingen van kinderen.

Onze kernwaarden
kind centraal - professioneel - betrokken -
respect voor het individu - actief - persoonlijk

 

Contactpersoon: Corina den Braber
Contact email: corina@kinderopvangoosterhout.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 25-07-2017
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers):
Adres: De Boedingen 27
Adres (aanvullend):
Postcode: 4906 BA

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

544
Werkgevers
941
Job seekers
514
Bedrijven
136
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Rotterdam (Rotterdam) (20)Amsterdam (Amsterdam) (18)Almere (Almere) (6)De Meern (Utrecht) (6)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (5)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Houten (Houten) (4)Bergschenhoek (Lansingerland) (3)Leiden (Leiden) (3)London (3)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (3)Zoetermeer (Zoetermeer) (3)Almere-Buiten (Almere) (2)Bergambacht (Krimpenerwaard) (2)Bussum (Gooise Meren) (2)Delft (Delft) (2)Dordrecht (Dordrecht) (2)Drachten (Smallingerland) (2)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (2)Hazerswoude-Rijndijk (Alphen aan den Rijn) (2)Huizen (Huizen) (2)Landsmeer (Landsmeer) (2)Laren (Laren) (2)Voorschoten (Voorschoten) (2)Waalre (Waalre) (2)Zwanenburg (Haarlemmermeer) (2)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Amersfoort (Amersfoort) (1)Apeldoorn (Apeldoorn) (1)Beilen (Midden-Drenthe) (1)Bosch en Duin (Zeist) (1)Boskoop (Alphen aan den Rijn) (1)Culemborg (Culemborg) (1)Dieren (Rheden) (1)Ermelo (Ermelo) (1)Heemskerk (Heemskerk) (1)Hellevoetsluis (Hellevoetsluis) (1)Hoorn (Hoorn) (1)IJsselstein (IJsselstein) (1)Leiderdorp (Leiderdorp) (1)Leidschendam (Leidschendam-Voorburg) (1)Leusden (Leusden) (1)Maastricht (Maastricht) (1)Malden (Heumen) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer) (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) (1)Nieuwkoop (Nieuwkoop) (1)Nijkerk (Nijkerk) (1)Nijmegen (Nijmegen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poortugaal (Albrandswaard) (1)Puttershoek (Binnenmaas) (1)Rheden (Rheden) (1)Sassenheim (Teylingen) (1)Twello (Voorst) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Zwaag (Hoorn) (1)Zwolle (Zwolle) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !