Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Tadaah BV

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Tumblr en diverse andere websites zoals WerkenbijKinderopvang en Werkeninkinderopvang.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Tadaah BV
info@tadaah.nl Amsterdam (Amsterdam), Noord-Holland, Nederland

Tadaah is een platform waarbij we zelfstandig pedagogisch medewerkers koppelen aan kinderopvangorganisaties. Tadaah is een initiatief voortgekomen uit een netwerk van freelancers in de kinderopvang en kinderopvangorganisaties. Ons netwerk bestaat uit freelancers die soms al jaren in het vak zitten. Als zelfstandig pedagogisch medewerker aangesloten bij Tadaah bepaalt u zelf uw tarief en uw werktijden. Onze website en applicatie maken het eenvoudig om opdrachten te krijgen in de regio waarin jij wilt werken. Tadaah zorgt voor coaching en ondersteuning op het gebied van zelfstandigheid en administratie. Tijdens onze netwerkevenementen komen onze freelancers met elkaar in contact en wordt er kennis uitgewisseld. Als zelfstandig freelancer bepaal je zelf wanneer, hoe vaak en waar je werkt. Wij helpen je daar graag bij.

Contactpersoon: S. Lenderink
Contact email: info@tadaah.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 01-01-2018
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers): 5
Adres: Postbus 15545
Adres (aanvullend):
Postcode: 1001 NA

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

663
Werkgevers
1027
Job seekers
625
Bedrijven
125
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !