Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Kindercentrum Princes Amalia

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Kindercentrum Princes Amalia
sollicitatie@vanheklelieveld.nl Rotterdam (Rotterdam), Zuid-Holland, Nederland

Kindercentrum Prinses Amalia is een warme, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige kinderopvangorganisatie in de wijk Delfshaven in Rotterdam. Op zes locaties en op het kantoor staan 75 medewerkers klaar voor het bieden van ‘een huiselijke opvang en ontwikkeling’ aan 300 kinderen van 0-13 jaar. Vanuit de diepgewortelde maatschappelijke strategische visie: ‘Samen in de wijk’, werkt Kindercentrum Prinses Amalia nauw samen met partners rondom de ontwikkeling en begeleiding van het jonge kind. Bij Kindercentrum Prinses Amalia geloven wij in de waarde van samenwerken in een IKC, daar werken wij graag aan mee. Groene kinderopvang, duurzame inzetbaarheid, innovatie en ontwikkeling (van onszelf, de organisatie, de samenwerkingsrelaties, de diensten en de kinderen) zijn eveneens belangrijke strategische pijlers. Bij Kindercentrum Prinses Amalia is ieder kind heel welkom.

Contactpersoon: Margit de Lange
Contact email: sollicitatie@vanheklelieveld.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 06-12-2018
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers): 75
Adres: Spaanseweg20
Adres (aanvullend):
Postcode: 3028 HW

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

650
Werkgevers
1018
Job seekers
613
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !