Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Kinderdagverblijf Spelenderwijs

De vacaturebank voor kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg en primair onderwijs

VacatureKinderopvang is er voor alle branches waarbij kinderen worden opgevangen, of dat nu de branche kinderopvang, jeugdzorg, sociaal werk (Welzijn & MD) of primair onderwijs is. Voor functies als pedagogisch medewerker, leerkracht, nanny, gastouder of één van de leidinggevende of ondersteunende functies in deze branches.  

Werkgevers

Registreer hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen van uw vacatures. Deze worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( ca 16.000 volgers ) , Twitter , Linkedin, Google+Tumblr en diverse andere websites.

Volledig gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Bedrijfsinformatie
Kinderdagverblijf Spelenderwijs
info@kdvspelenderwijs.nl Goirle (Goirle), Noord-Brabant, Nederland

Uniek in Goirle!

Kinderdagverblijf spelenderwijs is uniek in Goirle en omstreken. De nadruk ligt op natuurlijk ontwikkelen. Met een buitenspeelruimte van maar liefst 300 m² moet dat helemaal goed komen!

Kinderdagverblijf Spelenderwijs is in vele opzichten uniek in Goirle en omstreken. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Met onze buitenruimte van zo’n 300 m2 is natuurlijk ontwikkelen vanzelf sprekend. Met de tuindeuren die vrijwel altijd open staan maken de kinderen direct contact met het buitenleven. De tuin, speelruimte, grote zandbak, de moesten én de diertjes! één op één contact met kinderen én ouders; met een sterk team maken wij dit waar.

Contactpersoon: Daphne Vermeer - van Amelsfoort
Contact email: info@kdvspelenderwijs.nl
Branche : Kinderopvang
Actief sinds : 09-10-2018
Bedrijfsomvang (aantal medewerkers): 5
Adres: Poppelseweg 11
Adres (aanvullend):
Postcode: 5051PL

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Pedagogisch beleidsmedewerker

Per 1 januari 2019 dient uw organisatie te beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker. Het aantal uur minimale inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker op jaarbasis is afhankelijk van het aantal fte aan pedagogisch medewerkers en het aantal kindercentra, volgens de volgende rekenregel:
(50 uur x het aantal kindercentra) + (10 uur x aantal fte pedagogisch medewerkers).

Plaats nu gratis uw vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang. 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Leerkracht basisonderwijs

Door de samenwerking tussen kinderopvangbranche en primair onderwijs, (brede school of IKC) worden ook steeds vaker functies gecombineerd. Zoals een leerkracht lichamelijke opvoeding die ook aan het werk is als pedagogisch medewerker. Of een pedagogisch medewerker kinderopvang de leerkracht vervangt. 

Of uw organisatie onder primair onderwijs of de kinderopvang valt, plaats nu gratis en onbeperkt uw vacature , 16.000 FB-volgers zijn benieuwd naar uw vacature. Registreer nu uw account.

Volg ons op Facebook

Onze statistieken

650
Werkgevers
1018
Job seekers
613
Bedrijven
149
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !