Plukkebol kinderopvang

Zoals we het voor onze eigen kinderen zouden willen hebben, is al 30 jaar het ideaal van de oprichtsters Pluk en Bolletje. Veel ruimte waar kinderen vol overgave kunnen spelen en plezier beleven.

Delft

Over Plukkebol kinderopvang

Leuk dat je interesse hebt in ons mooie familiebedrijf. ‘Pluk’ en ‘Bolletje’ zijn de koosnamen van mijn tante en moeder. Samen met hulp en steun van mijn vader startten zij in 1987 met Plukkebol. Mijn ouders en tante wilden kinderopvang zoals zij dat voor hun eigen kinderen zouden wensen. Mooie grote ruimtes om in te spelen, alles veilig en schoon. Een plek waar ieder kind zich prettig, veilig en geborgen voelt en bovendien veel plezier beleeft. Dit alles in een gezellige, warme en huiselijke sfeer. De ideeën van Pluk en Bolletje en hun jarenlange ervaringen vormen vandaag de dag nog de basis voor de onderscheidende wijze waarop Plukkebol kinderopvang verzorgt. Dagelijks worden zo’n 265 kinderen aan onze zorg toevertrouwd. Samen met ons team van 80 deskundige en betrokken medewerkers bieden wij hoogwaardige kwaliteit die kinderen goed doet. Een waardevolle aanvulling op de opvoeding van thuis. Wil je graag werken op ruime en groene locaties in het gezellige Delft & lijkt het je leuk onderdeel te zijn van de Plukkebol familie? Solliciteer dan vandaag nog!

Mark Siep, directeur.

Contact Info

Website https://www.plukkebol.nl/

Extraatjes

  • Plukkebol is een warm familiebedrijf wat al ruim 30 jaar opvang aan kinderen biedt in Delft. Dit doen we op drie verschillende locaties in Delft. Pedagogisch medewerkers werken graag bij Plukkebol en kinderen staan voor hen op nummer één. Naast het fijne werken op onze ruime en groene locaties bieden we jou veel meer. Wij bieden je: - een collegiaal en betrokken team. - een mooie werkplek waar alles goed voor elkaar is. - kansen om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep (horizontale groepen). - diverse op het werk gerichte trainingen. - werkbegeleiding gericht op jouw ontwikkeling. - deelname aan Plukkebol Vitaal: profiteer van een sterk gereduceerd tarief bij een geselecteerde sportschool in de buurt. - deelname aan Plukkebol CultuurWerkt!: geniet van kortingen bij ruim 750 verschillende voorstellingen per jaar. Het leukste uitje van de baas! - de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan. - de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering.

Vacatures bij Plukkebol kinderopvang