Kinderopvang de eerste stap

met plezier samen groeien

wijchen

Over Kinderopvang de eerste stap

Wie zijn wij?

 

Het centraal kantoor van Kinderopvang ‘de eerste stap’ staat in Wijchen. Wij vangen kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar verspreid over Wijchen, Grave, Nijmegen en Ravenstein. ‘De eerste stap’ is een stichting zonder winstoogmerk. Dit betekent dat de opbrengsten uit de kinderopvang terugvloeien naar de organisatie. Hierbij hebben wij als doel om de kwalitatief hoogstaande kinderopvang die wij leveren voortdurend te verbeteren. Wij houden van open en transparante communicatie. Medewerkers van ‘de eerste stap’ zijn flexibel en altijd

betrokken bij het wel en wee van de organisatie. Dit geeft ons de mogelijkheid voorop te lopen in de voortdurend veranderende branche.

Als medewerker stimuleren wij je om innovatief te zijn. Laat je creativiteit zien! Wij worden blij van jouw enthousiasme, gedrevenheid en kunst om de kinderen in de opvang te laten groeien! Kwaliteit en innovatie is voor ons heel belangrijk. Om dit vorm te kunnen geven werken we actief samen met andere (maatschappelijke) organisaties en scholen in de regio.

Contact Info

Website http://www.deeerstestap.nl

Vacatures bij Kinderopvang de eerste stap