Kinderdagverblijf Jan Huygen

Persoonlijke, huiselijke en kleinschalige kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Springersdiep 11/ 13

Over Kinderdagverblijf Jan Huygen

Wie zijn wij?
Jan Huygen is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel (gelegen naast winkelcentrum de Terp en metrostation de Terp).
Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 woonhuizen met maximaal 12 kinderen. Door de kleinschaligheid wordt er voldoende rust gecreëerd en krijgen ouders en kinderen een goede en persoonlijke band met de pedagogisch medewerksters.

Jan Huygen bestaat uit een klein en vast team. Op deze manier kunnen ouders en kinderen de pedagogisch medewerksters goed leren kennen. Dit is een goede basis om vertrouwen op te bouwen en veiligheid te bieden. Continuïteit en professionaliteit zorgen namelijk voor een veilige en vertrouwde omgeving.

We verwelkomen alle kinderen warm, liefdevol en bieden het kind een tweede thuis. Een huis waar de kinderen, ouders en pedagogisch medewerksters zich thuis voelen en de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Wij ondersteunen het kind om zich op eigen tempo en binnen de eigen mogelijkheden te ontwikkelen, rekening houdend met de grenzen van de groep.

Ons motto: We beschouwen Jan Huygen als een grote familie, een familie waar iedereen zich geborgen en welkom voelt.

 

Contact Info

Website http://www.jan-huygen.nl/

Vacatures bij Kinderdagverblijf Jan Huygen