Jippie gastouderservice

Dé gastouderbemiddelaar van het Noorden

Fonteinland 7B, 8913CZ Leeuwarden

Over Jippie gastouderservice

Achtergrond
Onze achtergrond is uniek in de gastouderbranche en heeft ons veel extra kennis en ervaring opgeleverd, die we elke dag weer toepassen bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Bemiddelingsservice
Jippie is in 2012 gestart als professionele bemiddelingsservice voor vraagouders en gastouders. Na het maken van een match, brachten wij de koppelingen onder bij diverse samenwerkende lokale gastouderbureaus in Noord-Nederland. Op deze manier hoefden de gastouderbureaus niet op zoek te gaan naar nieuwe koppelingen en konden zij zich richten op hun andere belangrijke taken; zoals de wettelijke controles, de pedagogische ondersteuning en de loonadministratie. Het doel van deze opdeling van taken was de kwaliteit van de gehele dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Dat is tot op zekere hoogte ook gelukt, maar nooit helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Gastouderbureau
Daarom zijn wij per 1 september 2017 gestart als LRK-geregistreerd gastouderbureau. Wij hebben ons team aangevuld met drie hele fijne en ervaren collega’s, die als bemiddelingsmedewerker, klantcontactmedewerker en pedagoog bij ons aan het werk zijn. Met ons nieuwe ‘powerteam’ zetten wij onze professionele gastouderbemiddeling voort en zetten wij ons daarnaast 100% in voor het optimaal ondersteunen van gastouders en het voeren van een zeer zorgvuldige financiële administratie!

Vacatures bij Jippie gastouderservice