Brancheorganisatie Kinderopvang

De Brancheorganisatie Kinderopvang

Zoetermeer

Over Brancheorganisatie Kinderopvang

De Brancheorganisatie Kinderopvang is de brancheorganisatie voor de kinderopvang. Samen vertegenwoordigen we het hele spectrum: dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Van klein tot groot, not-for-profit en profit. Wij zijn de stem, ogen en oren van de branche.

Wij bundelen en behartigen de belangen van onze leden, zodat zij ruimte hebben om uitmuntende kinderopvang te bieden, te innoveren en te investeren. Onze ambitie is om met kinderopvang speelruimte te creëren voor de samenleving; ouders, kinderen, gezinnen en werkgevers.

Om die ambitie te realiseren, werken we nauw samen met onze collega’s uit de branche (zoals BMK, BOINK, Voor werkende ouders, FNV en CNV), fungeren wij als kennisplatform en plaatsen wij belangrijke issues op de politieke en maatschappelijke agenda bij ministeries, VNO-NCW, MKB Nederland, de VNG, GGD-GHOR en vele andere. Daarnaast vertegenwoordigen wij onze leden in werkgeverszaken als cao onderhandelingen en arbeidsvoorwaardenbeleid.

De Brancheorganisatie Kinderopvang heeft op dit moment 5 medewerkers in dienst. We zijn ons team aan het uitbreiden met 3 beleidsadviseurs en 2 junior beleidsadviseurs. Wie weet ben jij wel één van hen! In ons kleine team houden we elkaar scherp, zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Onze collega’s barsten van de ambities om het verschil te maken in de kinderopvang, voor nu én in de toekomst.

Contact Info

Website http://www.kinderopvang.nl

Vacatures bij Brancheorganisatie Kinderopvang