dierentuinIs het ook jouw droom om aan de slag te gaan in de kinderopvang bij een direntuin. Maar loop je net die prachtige, bijzondere en unieke vacature mis voor die baan als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie, bijvoorbeeld omdat je de vacature pas te laat ziet? 

Op de vacaturebank voor de kinderopvang worden sinds 2009 de vacatures geplaatst door vele werkgevers en recruiters uit de branche. Naast het bedrijfsprofiel van deze organisatie worden deze vacatures altijd uitgelicht.

Daarbij zoeken en verzamelen wij vacatures vanuit andere bronnen, ook voor banen bij een dierentuin. Je treft daardoor de grootste verzameling van banen voor de kinderopvang aan in onze vacaturebank.

De nieuwste vacatures onder jouw aandacht

Alle nieuwe vacatures worden niet alleen in de vacaturebank geplaatst, je treft ze ook aan op onze sociale media. Je kan ons en de nieuwe vacatures volgen op onze Facebookpagina, Twitter, Linkedin.  Ook zijn we actief op Instagram.

Jouw keuze

Wil je alleen de banen zien die voldoen aan één of meer voorwaarden?

  • Zoek je een baan van een bepaalde plaats zoals Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht of Lutjebroek?
  • Zoek je een baan met meer specifieke kenmerken zoals agrarische kinderopvang, antroposofische kinderopvang, groene kinderopvang of bij een dierentuin?
  • Zoek je een baan van organisatie die gebruik maakt van de pedagogiek van Reggio Emilia,  Janusz Korczak, Thomas Gordon Emmi Pikler?
  • Zoek je een baan met een bepaalde functie, zoals pedagogisch coach, praktijkopleider, groepshulp

Maak dan een email-alert aan en ontvang deze voortaan in je mail. Registreer nu jouw account, maak een vacature-alarm aanselecteer de gewenste functie en gemeente(s) en je ontvangt de nieuwste vacatures met jouw voorkeuren in de mail.

Verschillende voorkeuren?

Is het lastig je voorkeuren in één vacature-alarm te gieten? Geen probleem, dan maak je toch gewoon meerdere vacature-alarmen aan, al zijn het er tien of twintig.

Baan gevonden?

Mooi zo, je kan dan zelf het vacature-alarm ook weer uitschakelen.

Kosten?

Deelname aan de vacaturebank voor de kinderopvang is volledig gratis sinds 2009. Voor werkgevers en kandidaten.

Ga nu hier op zoek naar jouw droombaan!

Breng anderen op de hoogte en deel deze pagina