vacatures onderwijs nijmegen

Op zoek naar “vacatures onderwijs nijmegen”? Afgelopen periode werd onze website 34 keer vertoond bij het zoeken naar “vacatures onderwijs nijmegen”. U heeft ons blijkbaar ook gevonden.

Sinds 2009 zijn wij de vacaturebank voor kinderopvang / opvang van kinderen. Of het nu gaat om kinderopvang, welzijn, jeugdzorg, primair onderwijs, wij helpen u zoeken, Wij zijn het originele en oudste platform in de branche dat werkgevers en (kandidaat) werknemers de gelegenheid geeft om elkaar te ontmoeten. En een platform dat gewoon volledig gratis is zonder addertjes onder het gras.

Kandidaten

Als kandidaat-werknemer ben je op onze website niet verplicht om een account aan te maken om te moeten solliciteren op de circa 750-1.250 vacatures die gemiddeld online staan. Natuurlijk kan het handig zijn om een account aan te maken als je bijvoorbeeld je CV wilt plaatsen en gevonden wilt worden door de werkgevers. Of als je een vacature-alarm wilt instellen waarmee je per mail gewaarschuwd wordt als een vacature in de gewenste plaats en functie wordt aangeboden.

En wees gerust : deelname aan deze vacaturebank is volledig gratis. En tenzij je een vacature-alarm instelt : wij versturen niet meer dan één a twee keer per jaar een mail. Meer informatie als werknemer treft u hier.

Werkgevers

Als werkgever / recruiter  heeft u de mogelijkheid om gratis en onbeperkt vacatures te plaatsen, of het er nu 1, 10, 100 of 1.000 zijn. En u bepaalt als werkgever hoe de kandidaat werknemers bij u solliciteert : via email, via een link naar een sollicitatieformulier op uw website of via de sollicitatiemogelijkheden op onze website.

Daarbij uitgebreide mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel(en) te vullen en uw organisatie goed te profileren. Meer informatie als werkgever / recruiter treft u hier.