Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Haal je plezier in het opstellen en uitvoeren van individuele en groepsgebonden ontwikkeldoelen op sociaal emotioneel, cognitief of motorisch gebied? Lees dan gauw verder, want wellicht is deze functie als Voorschoolse Educatie (VE) medewerker iets voor jou!

Wat bieden wij jou?
Een fijne en collegiale werkomgeving, waar je samen met jouw team zorgt voor een optimale ontwikkeling voor de kinderen. Jouw team bestaat uit een club enthousiaste, bevlogen, flexibele collega’s, die allemaal de beste groei en ontwikkeling voor de groep kinderen willen. Als werkgever bieden wij voldoende ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij als Voorschoolse Educatie (VE) medewerker voldoende wordt uitgedaagd en kan groeien. Zo kun je gebruik maken van Het Leerplein. Een online leeromgeving waar je trainingen kunt volgen over vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling.  

Zodra je bij ons in dienst komt krijg je een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt uitbetaald in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-). Gebaseerd op jouw ervaring en diploma’s. 

Verder bieden wij;

  • teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
  • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement;
  • een aanbrengbonus van € 350,- netto, als jij een nieuwe pedagogisch medewerker aanbrengt bij Kind & Co Ludens;
  • een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;
  • het leerplein.

Nieuwsgierig naar onze overige arbeidsvoorwaarden, bekijk dan deze pagina.

Wat heb jij ons te bieden?
Als VE en BSO medewerker bied je een luisterend oor aan kinderen, terwijl je spelenderwijs aan de educatieve ontwikkeling van het kind werkt. Dit doe je door middel van het aanbieden van uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Je houdt hierbij rekening met het individu en het welbevinden van de groep.

In jouw functie heb je adviserende rol naar ouders en betrek je hen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun eigen kind. Dit betekent dat je een professionele houding hebt, communicatief sterk bent en analytisch denkt, om een goed advies op te kunnen stellen.
Voor de rol als VE medewerker vragen wij:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent niveau 4, of Pabo. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma? Lees hier meer.
  • Een beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
  • Voor deze functie zoeken wij iemand die een VE-certificaat heeft;
  • Voor deze functie zoeken wij iemand die een VE-certificaat heeft, ben je niet in het bezit van een VE certificaat en wil je meer informatie, neem dan contact op met onze recruiter;
  • Dat jij beschikbaar bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:15 tot 18:30 uur

Wat ga je doen?
Als VE medewerker zie jij een uitdaging in het voorkomen en bestrijden van ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. In samenwerking met ouders (van verschillende achtergronden) en de aansluitende school, zorg je voor een optimale ontwikkeling aan de hand van ontwikkelingsgerichte activiteiten doormiddel van het werken met thema’s. De ontwikkeldoelen leg je administratief vast en de voortgang van de doelen bespreek je met de senior pedagogisch medewerker en eventuele partners, zoals het consultatiebureau of intern regisseur. Je zorgt ervoor dat kinderen zich op een veilige en zelfstandige manier kunnen ontwikkelen en groeien. Dit doe je allemaal in samenwerking met ouders en andere pedagogisch professionals. Als VE medewerker bied je een tweede thuis aan kinderen en zorg je ervoor dat kinderen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.  

Ben je benieuwd hoe een dag van een pedagogisch medewerker op een VE groep eruitziet? Kom dan eens sfeer proeven bij ons op locatie en neem een kijkje achter de schermen. Je kunt contact opnemen met onze recruiters om hiervoor een afspraak te maken. 

Over Kind & Co Ludens
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang.

Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.

 

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf in deze rol? Klik dan gauw op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Wij streven ernaar om binnen een aantal werkdagen contact met je op te nemen. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met onze recruiter (Dean Ramnarain) via 06-45896932. Een appje sturen mag ook!

Om te solliciteren ga naar deze webpagina werkenbijkindencoludens.nl.