Website Kind & Co Ludens

De kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart 💙

Welkom op BSO Spelonk! 
Gevestigd in het IKC de Schilden staan wij dagelijks klaar om de energie van onze enthousiaste kinderen (4-12 jaar) op te vangen. Onze locatie is omgeven door het groen van de hoge bomen, een bos om de hoek en een uitdagend schoolplein waar we vaak zijn te vinden. En als het regent? Dan stampen we in de plassen of vermaken we ons binnen in de sporthal. Tijdens vakanties zorgen we voor een hele dag vol avontuur. Plezier staat bij ons voorop, van knutselen tot muziek maken en sport- en spel activiteiten op de buitenplaats. Onze activiteiten zijn geïnspireerd op verschillende thema’s. Heb jij een verborgen talent dat je graag wilt inzetten voor onze activiteiten? Jouw creatieve inbreng is meer dan welkom! ️

Kom jij ons team versterken?
We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 uur tot 18.30 uur. Tijdens vakanties ben je flexibel inzetbaar. Werk je liever meer uur? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Wat wij zoeken in een nieuwe collega

  • Pedagogisch ingesteld: Je hebt een diepe interesse en kennis van kinderontwikkeling en biedt kinderen een veilige stimulerende plek om zichzelf te ontwikkelen.
  • Ouderbetrokkenheid: Een goede communicatie en een vertrouwensband met ouders is essentieel.
  • Relevant Diploma: Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang.
     

Wat bieden wij

  • Een jaarcontract voor 18-24 uur met zicht op een vast dienstverband.
  • Je wordt uitbetaald in schaal 6 (€2.539,- tot €3.489,-).
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via ons Leerplein.
  • Extra’s zoals teamuitjes, een bijdrage aan een sportabonnement en een nieuwe fiets voor fietsplezier! 
  • Eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.
  • Een netto bonus van €350,- voor het aandragen van een nieuwe collega.
    Nieuwsgierig naar onze overige arbeidsvoorwaarden, bekijk dan deze pagina.
     

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie je jezelf in deze rol? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Wij streven ernaar om binnen een aantal werkdagen contact met je op te nemen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Myrthe Panagiotakopoulos via +31 6 26567683.

Om te solliciteren ga naar deze webpagina werkenbijkindencoludens.nl.